Интимно

Мъжко поведение, предвещаващо раздяла

По какво да познаете, че ви очаква краят на връзката

29.06.2016г. / 17 05ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Разделите могат да връхлетят изневиделица, но могат и да следват низ от обстоятелства. Ако партньорът ви започне да се държи по различен начин от преди, то е вероятно защото нагласата му спрямо вас се е променила.

По какво да разберете, че ви предстои раздяла?

Той гледа да не стои много вкъщи

Бави се след работа. Намира си причини да закъснее. Уговаря си срещи уж с момчетата на по бира, но когато го попитате къде са ходили и как са си прекарали, сменя темата. Не е задължително да ви изневерява, но явно вече не желае да споделя ежедневието си с вас, просто защото е спрял да ви обича.

Не почивате заедно

Той все няма време за почивка. Избягва темата за отпуски, дори през лятото. Няма желание да ви заведе някъде, камо ли децата, ако имате такива. Поведението му е коренно различно и това ви прави впечатление.

Излиза с вас по задължение

Това е едно от най-ужасните неща, когато единият от партньорите започне да прави разни неща, само защото е длъжен. Вярно е, че в една връзка трябва да се правят компромиси заради другия и заради самата връзка, но натрупването на усилия в името на загубена кауза е вредно и опасно – в един момент тенджерата под налягане може да избухне.

Все говори за стари спомени

Говоренето за отминалите хубави времена е признак на носталгия. Явно съжалява, че нещата вече са се променили и му липсват добрите стари времена, когато сте били влюбени. Ако само това е промяната у него все още има надежда да поправите нещата. Но ако нито той, нито вие имате желание за това, раздялата явно наближава с пълна сила.

Снимка: iStock

Липсва му предишният живот

Някои мъже се главозамайват от любовта и слагат розовите очила. След като животът им улегне се стига до момент, в който започват всячески да съжаляват за избора, който са направили. И невинаги това е свързано с жената до тях. Понякога просто осъзнават, че обожават ергенския си живот и колкото и да ви обичат не могат да се преборят с тази мисъл.

Поведението му е тайнствено

Не отговаря на въпросите ви, не отговаря дори на телефонните ви повиквания. Не връща обажданията или ако го направи, то е след часове, когато вече през главата ви са минали десетки сценарии.

Отклонява въпроса за това как е минал денят му, защото явно иска да се дистанцира от вас.

Свързани статии

Много светкавично е започнал да набелязва недостатъците ви

Стигне ли се дотам той да започне да ви обвинява за поведението и думите ви, за черти от характера ви, които не харесва или за минали събития, които в даден момент вади като коз, значи нещата не вървят добре.

Вече не разговаряте

Не разговаряте, защото той няма желание или просто няма за какво да говорите. В един момент осъзнавате, че единственото, за което говорите е какво ще купите за вечеря. Къде изчезнаха темите, които сте намирали за общи в началото и които са ви вдъхновявали да водите разговори до 3 през нощта?

Ако са безвъзвратно изгубени, значи и раздялата ви вероятно е в ход.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
мима ( преди 4 години )
и причината е ... че сте ***, мъзи ви и се надценявате
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време