Интимно

Най-подлудяващите мъжки ерогенни зони

Не ги пропускайте!

05.07.2016г. / 17 46ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Да разгадаеш човешкото тяло е истинско изкуство. Не всеки може да разчете различните сигнали, а и не всеки умее да се досеща къде би могло да се крие местенцето, което да достави безкрайно удоволствие на партньора по време на секс.

Свикнали сме да смятаме, че жените са неразгадаеми същества, на които едва ли не трябва да им се доставя наслада с енциклопедия в ръка. Оказва се, че и мъжете имат своите скрити ерогенни местенца, за които може би те самите не са подозирали.

За да изненадате своя любим, вижте къде и как да го докоснете! Накарайте го да ви моли за още!

F-точката

F-точката или така нареченият френулум е мястото, което се намира точно под главата на пениса. Ще го познаете по ъгълчето, което образува с по-тясната долна част на пениса.

Това място е изключително богато снабдено с нервни окончания и може да се сравни с женския клитор. Стимулирането на френулума побърква мъжете. Внимавайте, защото може да го накарате да свърши преди същинската част!

Ходилата на краката

Стига да няма нетърпим гъдел, партньорът ви ще се зарадва на ласки по ходилата. Краката също са богато инервирани. Там се намират проекциите на всички важни органи и системи в тялото. Ето защо стимулацията на ходилата носи невероятна наслада.

P-точката

P-точката е много противоречиво място, което не всяка жена би искала да открие, а и не всеки мъж. Става дума за простатата. Тя се намира на около ¾ от дължината на пениса, но навътре в ануса. Ето защо не всеки мъж ще хареса тази идея.

Но преградата е психологическа. Мястото е богато снабдено с нервни окончания и стимулацията му носи невероятна наслада. Сравнимо е с женската G-точка.

Палците на ръцете

По време на секс и предварителната любовна игра повечето хора отделят повече внимание на гениталиите. Ако се отърсим от този навик и се насочим към други места ще открием, че тялото има много повече ерогенни зони, отколкото сме подозирали.

Палецът на ръката е едно от тях. Много мъже обожават палците им да бъдат целувани, галени и смукани. Опитайте – може и на вашия партньор това местенце да се окаже любимо.

Сакрумът

Сакрумът представлява триъгълна кост в основата на гръбнака, точно в областта на кръста. Ще я познаете по двете трапчинки на кръста около самия гръбнак.

Богатата невронна мрежа в тази област дава почва за невероятни преживявания. Ето защо не трябва да пропускате да опитате целувки и милувки в тази част на гърба на вашия партньор.

Свързани статии

Зърната

Мъжките гърди са ерогенна зона не по-малко от женските. Не пропускайте да го възбуждате и по този начин. При някои жени дори зърната и ареолите не са толкова възбудими поради индивидуални особености.

Ето защо на половинката ви може да му е по-приятно да го целувате там, отколкото на вас.

Скротумът

Скротумът е често пренебрегвана ерогенна зона. Жените наблягат на пениса като същински извор на наслада като пропускат скротума. Някои се боят, че при едно грешно движение ще наранят партньора си.

Не се страхувайте – бъдете нежни и насладата няма да закъснее! Достатъчно е да не правите резки и груби движения със скротума му и ще го доведете до екстаз.

Снимки: iStock

Коментирай