Интимно

4 секс пози за различни форми пениси

За по-чувствени изживявания

30.06.2016г. / 17 43ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Удоволствието от секса с различни партньори се определя от много фактори. Въпреки че много дами казват, че размерът има значение за степента на удоволствие, дали това може да се каже и за различните форми на пенисите?

Както при жените вагините се различават, така и при господата формите на пенисите могат да бъдат разнообразни и не се определят нито от големината на дланите, носа или размера на обувките, нито от тяхната височина.

И все пак, има ли секс пози, които са по-подходящи за един или друг вид пенис? Разбира се, споделяме някои от тях.

Тип пенис „ятаган“

Характеристики: пенис, който е леко закривен нагоре и удебелен към края (дължината му е без значение).

Ако партньорът ви е притежател на пенис с такава форма, най-чувствената секс поза за него е „Пеперуда“. За да я изпълните трябва да легнете по гръб на спалнята или на масата, като ако ще го правите върху маса, бедрата ви нека да останат извън нея. Партньорът ви застава изправен или на колене. Повдига бедрата ви леко нагоре, подпира ги на раменете си и прониква. Тази секс поза осигурява лесно и дълбоко проникване, подходяща е за по-бърз или бавен ритъм, а леко извитата форма на пениса ще стимулира G-точката.

Тип пенис „фар“

Характеристики: дълъг и прав пенис, който леко се стеснява към края.

Секс поза „Кученце“ е особено подходяща за господата с тази форма на пениса. Много дами изпитват дискомфорт при проникване, особено по време на тази секс поза. Подобна форма на пениса ще намали риска от болка.

Но не забравяйте, че винаги може да ползвате и лубриканти за по-голямо удоволствие. Ако секс поза „Кученце“ вече ви е доскучала, пробвайте да го направите изправени. С тази форма на пениса, партньорът ви няма да има никакви проблеми с проникването, а удоволствието ще бъде все така влудяващо.

Тип пенис „владетел“

Характеристики: дълъг пенис с правилна форма, симетричен, който е почти еднакво дебел по цялата си дължина.

Това е най-универсалната форма на пенис. Каквато и секс поза да пробвате, вашият партньор няма да ви разочарова. Въпреки това, пробвайте с поза „Вертолет“.

Двамата партньори са изправени. Дамата трябва леко да се наведе и подпре на маса, плот, а едното ѝ бедро да е повдигнато встрани. Партньорът ѝ има възможността да променя не само ритъма, но и различните ъгли на проникване, което променя разбира се и усещанията.

Свързани статии

Тип пенис „малък банан“

Характеристики: пенис, който е по-къс и може би по-широк в средата, отколкото в началото или края си.

За този тип пенис една от най-подходящите секс пози е „Охлюв“. Дамата трябва да легне по гръб на спалнята. Краката ѝ са сгънати в коленете, свити към гърдите и са леко разтворени.

Партньорът ѝ е изправен или легнал, като краката на партньорката му са подпрени на раменете. Секс поза, която предлага по-голяма близост между партньорите, но и дълбоко проникване. Тя е фантастична и заради стимулирането на G-точката.

Снимка: istock