Интимно

Любовният ви живот според цвета на очите

Внимавайте с хората с лешникови очи

03.07.2016г. / 13 19ч.
Михаела Лазарова
Джордж и Амал. Снимка: Reuters

Джордж и Амал. Снимка: Reuters

Казват, че очите могат да разкрият много за душата на човека. Когато сме привлечени от някого, едно от първите неща, които забелязваме е цветът на очите. Обичаме да гадаем какво ни очаква в любовта с тази личност. Следващите редове ще ви разкрият малко повече за любовния живот, според цвета на очите.

Сини очи

Хората със сини очи са грижовни любовници, които дават всичко от себе си, за да задоволят максимално партньора си. Ако им се отдадете напълно, ако покажете чувственост, не се съмнявайте, че това ще ви се върне като приятно изживяване. Въпреки това, синеоките имат и своите отрицателни черти. Когато започват нова връзка, искат половинката да им е напълно отдадена.

Хората със сини очи обикновено създават дълготрайни връзки, добри и искрени са към половинката си.

Кафяви очи

Едни от най-често срещаните очи са кафявите. Но това съвсем не означава, че личностите с такъв цвят на очите са скучни, когато става въпрос за любовния им живот. Обикновено те са привлекателни и уверени в комуникацията с противоположния пол.

Обичат да опитват нови неща в живота и разбира се в секса. Въпреки, че поставят на първо място своите желания и нужди, те не са по-малко посветени на половинките си. Хората с кафяви очи са много добри любовници.

Черни очи

Един от интересните факти свързани с черните очи, е че те се срещат много рядко. Притежателите на такъв цвят очи са определяни като мистериозни и със силна интуиция. Те са потайни и трудно споделят, но ако спечелите доверието им, можете да се радвате на връзка, в която половинката ви няма да изневери на очакванията ви.

Що се отнася до секса, чернооките са изключително страстни. Склонни са да имат повече от един фетиш, обичат да експериментират, да изненадват и да бъдат изненадвани. Но както споменахме, всичко това може да видите и усетите, само ако спечелите тяхното доверие.

Зелени очи

Зелените очи са като глътка свеж въздух. Може би и затова зеленооките личности са също толкова привлекателни, колкото и тези със сини очи. За тях може да се каже, че са интелигентни, любопитни и проявяват страст в много неща, включително и в любовта.

Една от отрицателните им черти, е че твърде скоро след започването на нова връзка, проявяват ревност към половинката, независимо дали има причина за това. Когато са влюбени дават всичко от себе си, изпълнени са с енергия и желание за секс.

Сиви/пъстри очи

Притежателите на сиви или пъстри очи са родени да бъдат лидери. Те са мъдри, силни, но в душата си могат да бъдат и много нежни. На моменти изглеждат малко по-агресивни. Влагат много страст в професията и личните си взаимоотношения.

В любовта искат да са доминантни, да получават много страст, обич и никога да не спира искрата между тях и половинката им, но са склонни и много да дадат от себе си като емоции. В отношенията с партньора държат на искреността.

Свързани статии

Лешникови очи

Трябва да бъдете нащрек с хора с лешников цвят на очите. Те са изпълнени с любов, страст, но са и големи флиртаджии. В любовта са спонтанни, обичат да се забавляват и са готови на приключения по всяко време.

Не харесват еднообразието, ето защо в любовта се нуждаят винаги от нещо ново. В секса са големи експериментатори. Лесно привличат вниманието към себе си и особено с погледа си, на който противоположният пол трудно успява да устои.

Снимки: Reuters

Коментирай
3 rate up comment 3 rate down comment
Любовник ( преди 7 години )
ДРЪН- ДРЪН- ДРЪН...ТИЯ ТЪПОТИИ...НЯКОЙ ЧЕТЕ ЛИ ГИ, ВЯРВА ЛИ ИМ?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар