Интимно

Какво отличава двойките, които не се ревнуват от останалите?

Чудили ли сте се защо те изглеждат толкова освободени и уверени?

01.07.2016г. / 17 43ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Ревността може съвсем сериозно да убие връзката. Някои хора ревнуват толкова болезнено, че нараняват с поведението си партньора си, който дори не им е дал повод.

Ако изпитвате страх, несигурност, съмнение, мнителност и сте склонни да вярвате, че партньорът ви би ви предал, вижте какво правят двойките, които не се ревнуват и са щастливи от този факт!

Нито един от двамата не се впечатлява, ако другият танцува, разговаря или дори флиртува с друг

Двойките, които си имат доверие един на друг никога не биха се подразнили от факта, че единият проявява леко рисковано поведение. Колкото повече налагате окови на половинката си, толкова повече вие самите попадате в тях.

Освен това колкото повече забранявате нещо на партньора си, толкова повече това нещо става апетитно за него. В началото е приятно да се ревнувате, да си засвидетелствате внимание, да очертавате територията си.

Но когато това премине допустимите граници, нещата могат да излязат извън контрол.

И двамата имат приятели от противоположния пол

Снимка: iStock

Двойките, които никога не се ревнуват обикновено имат приятели от противоположния пол. Нямат проблем с това. Не виждат заплаха в приятеля или приятелката на партньора си. Чувстват се щастливи от факта, че са свободни да общуват с когото пожелаят без това да наранява чувствата на другия.

Когато хората правят комплимент на дамата, партньорът ѝ не ревнува, а се чувства поласкан

Неуверените двойки и онези, които имат някакви комплекси обикновено приемат комплиментите като флирт и задявка, който би могъл да отнеме половинката им.

Уверените и свободни двойки от друга страна се радват, когато получават одобрение индивидуално.

Единият не ревнува, когато другият казва, че харесва някоя известна личност

Истински уверените и силни хора не приемат за заплаха интереса на партньора си към някоя знаменитост. На всички ни е ясно, че имаме вътрешни симпатии към известни личности, които харесваме визуално, било то от киното или шоубизнеса.

Някои хора дори включват известни личности в сексуалните си фантазии. Това, че някой проявява смелост да изкаже интереса си на глас не означава, че партньорът му трябва да ревнува.

Коментирай