Интимно

Какво да очаквате от първата си съвместна почивка като двойка?

Кризите, които ще имате и които ако преодолеете, ще останете заедно завинаги!

18.07.2016г. / 17 21ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Тъкмо сте започнали нова връзка, сближили сте се и е дошло време за лятната почивка. Вълнуващо е – най-накрая ще отидете на море заедно за първи път!

Кипите от енергия, страст и очакване. Представяте си как всичко ще бъде като в приказките и ще си прекарате страхотно. Ще правите много секс, ще се забавлявате, ще пиете коктейли на плажа, ще забравите за дрехите поне за седмица, а вечерите ще са незабравими!

Звучи като истинска идилия, но уви, рядко нещата протичат по такъв магичен начин, особено ако ви е за пръв път като двойка.

Много често първата обща ваканция протича под знаменателя на кризите, кавгите и трудностите, с които ще се сблъскате, докато напаснете характерите си. Но ако ги преодолеете, вероятно ще останете заедно завинаги!

Ето какво да очаквате от първата си почивка заедно като двойка:

Още на летището или гарата започва одисеята

Една от първите кризи, които ще претърпите е в самото начало на почивката, преди дори тя да е започнала – на летището или гарата. Или пък в колата на тръгване, зависи с какво и закъде ще пътувате.

Жените обикновено изпадат в паника дали са забравили някоя скъпоценна дрешка, бижу или не дай си боже – сешоара! Мъжете, естествено, се вбесяват от тази излишна суетня и така започва скандалът.

В един момент просто няма да можете да седите един до друг

Точката на пречупване идва някъде след третия час от съвместното ви пътешествие. Всеки от двамата има различни разбирания за забавление или просто понасяне на дългото пътуване. Така единият може да иска да спрете колата (ако сте с кола), да се поразтъпче, да изпие едно кафе, докато другият може да иска да стигнете колкото се може по-бързо, за да си почине.

Вие искате да смените станцията на радиото или да си пуснете любимия диск, но половинката ви е наложил ембарго върху радиото и в никакъв случай нямате шанс да прекъснете спортното предаване, което досадно звучи от колонките. Истински ад, който трябва да търпите през цялото пътуване!

Естествено нервите и на двамата се обтягат и така отново започва скандалът. За втори път.

Вие ще го карате да ви снима по 100 пъти в една и съща поза

Жените сме суетни. Пък и нали трябва да се похвалим с хубава снимка в профила си в социалната мрежа. Абсурдно е да изглеждаме зле в този случай. Ето защо се започва поредица от позиране, снимане, триене, повтаряне на цялото упражнение отново и отново, докато мъжът до нас не избухне.

И така започва скандалът. За трети път.

Естествено, ще правите много, много секс

Гледката от хотела, горещината, коктейлите, морската вода, пясъкът – всичко около вас ще крещи: „Секс!“

Няма как да устоите, пък и той е част от почивката и сближаването помежду ви. Пък и не може първата ви почивка да мине само под знака на скандалите, дрязгите и напасването. Трябва да има и нещо хубаво и ще има, със сигурност!

Все пак още сте в началото на връзката и сте погълнати един от друг.

Единият от двама ви вероятно ще изгори брутално

Едно от най-често срещаните явления на плажа, особено когато в първите стъпки на връзката двамата са погълнати един от друг, както споменахме, е изгарянето. Вниманието ви надали ще е насочено към опасностите, които слънцето крие.

Ще се търкаляте по пясъка, държейки се за ръце, ще плувате във водата, ще търсите място за усамотение и така неусетно със сигурност поне единия от вас ще получи ужасяващо изгаряне.

Ще ви доскучае

Големите очаквания предизвикват големи пропадания след това, когато очакванията не се сбъднат. Така идва и скуката, заради която имаме усещането, че всичко е минало зле. Всъщност, това е напълно нормално и всяка нова двойка го преживява.

Хормоните, очакванията и вълнението от това какво предстои правят нещата да изглеждат прозаични в действителност. А те са си напълно нормални. Ако го приемете, ще се чувствате много по-добре.

Единият задължително ще получи стомашно-чревно разстройство

Няма как да не минете през това. Колкото и да ви е неудобно, още повече, защото сте нова двойка, ще трябва да се запознаете и с неприятните звуци, които червата на другия могат да издават при летни грипове и натравяния.

Пък и ще опознаете и другите си, по-тъмни страни в такива моменти.

Но когато се приберете вкъщи...

Ще се чувствате още по-близки от всякога. Ще сте преминали успешно първото си съвместно изпитание, което не е никак малко.

Снимки: iStock

Коментирай
3 rate up comment 1 rate down comment
Данчо от жк"Мла ( преди 7 години )
Любов от ранна вечер,до късни зори - това е при първата съвместна почивка!От редакцията: Заменихме една дума с друга. Така е по-добре, нали?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар