Интимно

Простички неща, които всяка жена иска от своя мъж

Нима това не е най-важното!

27.07.2016г. / 18 06ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Защо трябва да се задоволяваме с по-малко, отколкото заслужаваме? Много жени правят тази грешка – да се отдадат на посредствен мъж, който нито е голямата им любов, нито им дава любов.

Звучи като доживотно наказание, нали?

Ако искате да не бъдете обречени на подобен душевен затвор до края на живота си – признайте онова, което искате да ви се случи! Признайте какво очаквате от един мъж. Не се страхувайте да го изкрещите на глас. Само така вселената ще ви отвърне със същото – ще чуе желанията ви, ще сбъдне мечтите ви!

Не трябва да се страхуваме да казваме какво искаме от един мъж. Не трябва да имаме скрупули и да се задоволяваме с подобия на любов. Всяка жена иска следните неща и заслужава да ги получи!

Искаме партньор, който да ни уважава

Уважението е едно от най-важните неща във връзката. Без него любовта не трае дълго. Без уважение и партньорство хората просто се нараняват един друг с времето. Раните понякога са необратими. Неуважаваните жени много добре знаят това.

Искаме мъж, който да приема отношенията ни като равнопоставено партньорство

Независимо в кой век живеем все още има мъже, които поставят жените си на по-ниско стъпало. Но всяка жена заслужава равнопоставено отношение във връзката си. Така и уважението е по-дълбоко и истинско.

Искаме отдаденост

Едно от най-важните неща за жените е да знаем, че мъжът до нас ни е отдаден напълно. Искаме да знаем, че той е поел ангажимент към нас, че е готов да ни закриля на всяка цена. Искаме да знаем, че мъжът до нас няма да ни подведе или предаде.

Ако една жена е уверена в отдадеността на партньора си, тя ще го направи истински щастлив.


Свързани статии

Искаме да бъдем желани

Няма по-голяма награда за една жена от това да знае, че любимият ѝ я желае с цялото си същество. Когато сме окрилени от подобно мъжко отношение, жените сме способни на чудеса!

Искаме мъж, който ще ни бъде подкрепа в добро и зло

И нямаме предвид задължително да окичи пръста ни с венчална халка. Със или без брачен съюз, тези постулати важат с пълна сила. Верността, подкрепата и любовта в добри и лоши моменти са мярката, според която преценяваме дали връзката между двама души ще оцелее във времето.

Снимки: iStock

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Светлана ( преди 7 години )
Аз също съм го намерила отдавна ! Прекрасен мъж имам и го ценя за това !
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
11 rate up comment 4 rate down comment
vb ( преди 7 години )
Искате,искате,искате..............дано го намерите тоя балама!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време