Интимно

Идеи за срещи за любители на спорта, пълни с адреналин

Различни от ходенето на фитнес заедно

15.08.2016г. / 17 50ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Срещите са толкова разнородни, колкото са и интересите на различните хора. Вечеря на свещи, вечер в киното с пуканки в ръка или гледане на филм пред телевизора не са подходящи за всяка двойка.

Влюбените двойки, които освен това са и спортни натури, надали биха издържали дълго на такива скучни и тривиални срещи. На тях им трябва повече адреналин. Той разпалва страстта и сближава още повече.

Освен това няма да нарушите спортния си график и ще продължите да изгаряте калории и да ваете тяло като едновременно с това ще прекарвате времето си с любимия човек.

Не е нужно обаче да правите срещите си във фитнес залата или залата, в която тренирате любимия си спорт. Има толкова много носещи адреналин и изискващи енергия дейности, които можете да използвате като повод за среща с любимия!

Адреналин във водата

Водните спортове са силови, изискват концентрация и проява на силен дух. Освен това често те изискват работа в екип, така че лесно ще разберете дали си пасвате с любимия в трудни моменти. От сработването ви ще си проличи дали сте добър екип.

Затова без колебание отидете на рафтинг, карайте кану или каяк, а защо не и сърф – лято е все пак! Така ще съчетаете почивката с тренировките, а като прекрасен краен резултат ще имате и незабравими срещи!

Пейнтбол

Пейнтболът е игра, която изключително много повишава адреналина. При нея отново се изискват умения за работа с други хора. Важни са стратегията и концентрацията, както и мисленето в перспектива.

При тази забавна и напрегната игра се хабят и много калории. След като се поизпотите хубаво и понатрупате някоя и друга синина, можете да се отпуснете заедно във ваната и да се насладите на приятната умора от изпълнената с адреналин и емоции среща.

Катерете се по скали

Любителите на екстремните спортове вероятно трудно биха могли да изградят връзка с някого, който е противник на тези активности. Ето защо ако и двамата си падате по екстремностите, набележете някоя скала с прекрасна гледка и я изкачете заедно! Ето на това му се казва страхотна и страстна среща!

Танцувайте цяла нощ

Танците не са екстремен спорт, но хабят невероятно много калории. Ако си падате по спортуването, но и по партитата – танците са идеалната комбинация. Танцувайте цяла нощ и ще запазите енергичния си ритъм.

Отидете на екскурзия

Пътуване, в което ще видите нови места, ще ходите дълго пеша, ще се катерите по планини или ще се разхождате из красиви градове е повече от подходящо за енергична среща. Походите сближават, карат ви да мислите и действате като едно цяло като поддържат фигурата ви и разпалват любовта помежду ви.

Времето, прекарано заедно на път остава страхотен спомен. Пък и бонус е, че майката природа ви дарява с идея за среща напълно безплатно. Останалото зависи от вас.

Снимки: iStock

Коментирай
Свободно време