Интимно

Какво показва изборът му за напитка за него?

Внимавайте с тези, които пият текила

30.08.2016г. / 17 36ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На първа среща винаги искаме да впечатлим противоположния пол. На ресторант или в бар, обикновено поръчваме любимите си напитки. Изборът ни може да подскаже каква личност се крие в нас.

В следващите редове ще видите най-често поръчваните напитки от мъже и как може да се тълкува изборът им. Бирата не фигурира, защото тя е избор и на добрите, и на лошите момчета. 

Джин с тоник

Стилен и с класическата елегантност на града, този човек най-вероятно не е особено романтичен. Неговият избор за напитка е силен, но балансиран, освежаващ и лишен от сладост. В действителност, напитката му има горчив вкус, който не е за всеки. В любовта не е от онзи тип мъже, които ще правят какви ли не трикове, за да ви забавляват. 

Уиски

Когато един мъж си поръчва уиски, но изборът му не е прибързан и случаен, то той определено знае какво иска от живота. Знае как да се отнася с една жена и определено търси сериозни взаимоотношения.

Не очаквайте на първата среща да ви занимава със себе си или работата си, напротив. Той ще се фокусира върху вас, върху приятните общи разговори, за работа ще говори след няколко срещи. Кой знае, това може би е вашият бъдещ съпруг.

Вино

Моментът с консумацията на вино може да покаже много за него. Ако той поръчва просто каквото и да е бяло или червено вино, определено за него срещата ви, е вечеря или обяд в приятна компания. Такъв мъж за много неща в живота гледа като на „каквото има“. Кавалерството му е обикновено е напомпано.

От друга страна, когато излизате с мъж, който наистина разбира от вино, наслаждава се на вкуса му, иска да ви представи нещо наистина добро, той ще ви заведе  на точното място и винаги ще поиска винен лист. Цената няма значение, той се подготвя за спокойна и приятна вечер с вас. 

Мартини

Срещу вас стои един голям Джеймс Бонд, който си мисли че поръчването на мартини го кара да изглежда учтив и впечатляващ. На първо място този избор за напитка подсказва, че това е адаптивна личност, знаеща какво иска от живота.

Може да бъде сериозен към половинката си или непостоянен в любовта. Какъв  е вашият тип, може би предстои да разберете. 

Шотове

Ако сте в началото на взаимоотношенията си и празнувате нещо, поръчването на текила или шотове показва за него, че определено знае, как да се отпусне и забавлява.

Свързани статии

Но, ако сте само двамата, няма специален повод и текилите/шотовете се поръчват една след друга, може би вашият човек има проблем с алкохола или все още живее в ранните си младежки години.

Водка с енергийна напитка

В повечето случай този избор подсказва за човек, който обича забавленията твърде много. С него може да имате кратка връзка, може би забавна. Свободолюбивият му дух го прави непостоянен в много отношения и най-вече в любовта, където завоеванията му не са малко. 

Снимка: istock

Коментирай
3 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 7 години )
а за бирата да се направите на умни?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 7 години )
Ако пък ви е извел с автомобила и си поръча което и да е от горните по-добре бегаййййййййй.. А ако вземе да си поръча вода тогава какво?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 0 rate down comment
shrek ( преди 7 години )
Аз пък обичам ракия със салата, пък нека ми викат ***!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 4 rate down comment
Лина ( преди 7 години )