Интимно

Как да разпалим поугасналата страст във връзката?

Направете си любовен списък и включете тези неща в него

01.10.2016г. / 10 30ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Страстта в една връзка трябва да се подклажда. Тя е огън, който има нужда от подхранване със свежи средства. Дори страстта между вас като партньори да не е угаснала, пикантността трябва да се поддържа.

Ето какво трябва да направите с вашия партньор или съпруг:

Опитайте го в колата или някъде, където могат да ви хванат

Тръпката от опасността, че могат да ви хванат, докато правите секс, е вълнуваща. Не сте го правили досега в колата? Не пропускайте това удоволствие. Предизвикателството да се справиш с тясното пространство възбужда до полуда. В допълнение това, че някой може да ви види, прави нещата още по-силно възбуждащи.

Включете и игри с различни храни

Поиграйте си с различните храни, действащи като афродизиак. Можете да преоткриете удоволствието на това да бъдете намазана с шоколад и сметана, а след това всяко кътче от тялото ви да бъде „почистено“ старателно с езика на вашия партньор.

Не само шоколадът е подходящ за секси игри, има и още много други възможности.

Излезте навън

Сексът на открито е истинска стихия. Немного двойки си позволяват да го правят навън, защото на повечето места това е абсолютно забранено и подлежи на строги санкции. Точно това обаче е възбуждащото. Пък и не е казано, че трябва да го правите едва ли не на тротоара. Не става дума изведнъж да станете разюздана скандална двойка, която прави секс навсякъде.

Става дума за това да прекрачите скрупулите си и да опитате нещо вълнуващо. За двойките, които правят секс само у дома дори мисълта за секс на открито е възбуждаща. Открийте какво ще ви допадне най-много.

Облечете се подходящо за ролева игра

Представете си за момент, че сте други хора. Че имате други професии, друго ежедневие, други предпочитания в леглото. Не само че е забавно, но е и възбуждащо да погледнеш към секса от друг ъгъл. Дори е малко воайорско – сякаш гледаш как някои прави секс през шпионката, някой друг човек, чиято роля всъщност заемаш.

Свързани статии

Не пропускайте любовната игра

Многогодишните двойки често започват да забравят любовната игра. Започват да приемат партньора си за даденост и омаловажават неговата наслада и предразположение.

Ще си доставите максимално удоволствие, ако успеете да се влюбите отново в любовната игра. Тя ще върне плама във връзката ви.

Секс играчки

Защо не? Секс играчките дават възможност да преоткриете себе си, да разберете нови неща за тялото си и това на партньора ви. Може и да не подозирате колко всъщност биха ви допаднали подобни секси игри.

Снимки: iStock

Коментирай