Интимно

Топ 3 причини за скандали и раздяла

Не бъдете от тези двойки!

27.09.2016г. / 18 02ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Любовният живот не е даденост, колкото и на някои двойки да им се струва така. Той може да бъде разрушен и то най-често от самите партньори. Не осъзнаваме колко вредим с действията си на нашите връзки. Появяват се препъникамъни, които обръщат колата. Обвиняваме се, но без да се вглеждаме в себе си.

Кои са трите основни причинители на разруха във връзката?

Проблемите в леглото

Ако тайнството на спалнята бъде нарушено, връзката започва да страда. Магията е била там вътре, а изведнъж е започнала да избледнява. Не се чудете защо между вас не върви, ако страстта е угаснала. Правите секс по-рядко, не изпитвате влечение един към друг, а се вглеждате само в негативните ситуации и реакции.

Връзката ще потъва все по-надолу, ако не разпалите искрата наново. Добрата новина е, че винаги можете поне да опитате, ако не друго. Има различни начини за разпалване на страстта, които биха ви помогнали да съживите отношенията си. Много двойки признават, че в началото се чувстват странно, защото не им е присъщо и не им е идвало отвътре, но след това нещата започват да добиват друг облик.

Любовта се връща, а сексът става още по-хубав, сякаш сте заедно за първи път.

Ревност

Ревността е убиец за връзката. Тя е както тих убиец, така и явен. Ревността на някои хора е толкова непреодолима, че ги кара да мислят и чувстват неща, които поглъщат другия партньор и го карат да чувства неудобство без да има за какво.

Ревнивите хора намират повод за съмнение във всичко и това е най-лошото. Дори когато няма реална опасност за флирт или разтрогване на връзката, те пак намират за какво да се хванат.

Неслучайно някои специалисти определят ревността като болест, защото тази нагласа трудно се „лекува“. Човек сам трябва да осъзнае неправилното си поведение, за да го пречупи и преосмисли. Ето защо „лечението“ не е лека задача и не става само с разговори от ответната страна.

Свързани статии

Финансови проблеми

Колкото и битово да звучи, това е факт – финансовите проблеми могат сериозно да ощетят една връзка. Дори да се обичате силно, много неразбирателства могат да възникнат, когато налице е недоимък.

Други двойки пък се карат за пари, въпреки че имат достатъчно средства. Когато партньорите не са се разбрали предварително кога, как и за какво ще харчат общите си средства се появяват множество проблеми.

Не позволявайте това да се превърне в повод за раздяла. Би било наистина глупаво. Поговорете сериозно и ако трябва създайте правила, които да следвате и двамата. Колкото и неприятно да звучи, финансовите проблеми са най-честият повод за раздяла. Не бъдете от тези двойки.

Снимки: iStock

Коментирай
1 rate up comment 4 rate down comment
... ( преди 7 години )
dostatu4no dobre use6tam koga ne sum jelana za da se natrapvam sus skandali
отговор Сигнализирай за неуместен коментар