Интимно

Любовен хороскоп за 10-16 октомври 2016

Малки любовни сътресения

10.10.2016г. / 15 12ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Втората седмица на октомври няма да бъде особено романтична. Конфликти, съмнения, за някои представители на зодиакалните знаци и раздели. Какво ви очаква, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

През тази седмица Овните ще положат доста усилия, за да върви любовната им връзка така, както искат. Стремите се към красива връзка и честно партньорство. Важно е преди всяка ситуация с любимия човек да премисляте добре всеки свой ход. Също така в любовта, човек не бива да губи своята идентичност. Не забравяйте, че не всичко трябва да бъде на всяка цена.

Телец

Комуникацията с любимия човек ще бъде подложена на изпитание. Ако може не обсъждайте въпроси, които биха създали конфликти между вас. След вторник напрежението и гневът ще бъдат повече от романтиката и разбирателството. Опитайте се да запазите добрия тон и баланса във връзката.

Снимка: istock

Близнаци

Нестабилност ще има и в любовния живот на Близнаците. Няма място за паника. С партньора може много да направите, за да се преоткриете един друг, а с това да направите и връзката си по-интересна. От вас зависи дали ще бъдете щастливи в любовта.

Рак

Напрегната любовна седмица очаква Раците. Няма да липсват ситуации, в които желанието ви да спорите ще надделее. Ще искате да се наложите, но това ли целите наистина? Бъдете внимателни с думите и действията си. Може да засегнете дълбоко любимия човек и след това да съжалявате.

Коментирай
0 rate up comment 3 rate down comment
... ( преди 7 години )
ohhooo , ia da vidim moite dvama blizna4kovci ? ot tiah zaviselo da sme dobre ? hm ,,,,,liubimite mi mom4eta , obojavam i obi4am edinia , i sum roditel na drugia
отговор Сигнализирай за неуместен коментар