Интимно

5 начина да разберете дали приятелят ви е леко извратен

Мръсното подсъзнание невинаги излиза лесно наяве

14.10.2016г. / 17 27ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Някои сексуални тайни могат да си останат дълбоко скрити, дори между партньорите. Не всички хора имат смелостта да изкажат открито нуждата си от определен тип сексуални забавления. Някои хора осъзнават, че желанията им са малко по-мръсни от общоприетото и се боят да се разкрият, за да не стреснат партньора си.

Ако имате подозрения, че вашият партньор може би има някакъв фетиш, пада си по нестандартен секс или има леко извратени фантазии, има няколко начина да разберете дали подозренията ви са реални или си въобразявате.

Говорете си за най-добрия секс, който всеки от вас е имал

Опишете най-приятните преживявания, които сте имали. Разкажете си с всички подробности какво харесвате най-много и какво искате отново да ви се случи. Ако партньорът ви се отпусне и започне да разкрива тъмни тайни от своето сексуално минало с блясък в очите, значи подозренията ви са обосновани.

Гледайте филми с „пошляпване“

„50 нюанса сиво“ е един от най-подходящите примери, който е и все още актуален, предвид излизането на следващите части от поредицата на голям екран. Този филм ще ви помогне да прецените дали приятелят ви обича такъв тип ласки и дали би искал да ги приложи върху вас.

Стига да нямате нищо против, всичко е в реда на нещата.

Играйте на играта „Никога не съм...“

Правилата на играта са прости – единият партньор казва „Никога не съм правил...“ и завършва фразата с някакво извратено приключение в леглото или извън него, а другият трябва да потвърди дали и той го е правил или не. Така ще добиете представа за сексуалните преживявания на половинката си в миналото, но само в случай, че си обещаете да не се лъжете.

Свързани статии

Направете си сексуален списък

Изиграйте друга игра – двамата напишете на лист хартия нещата, които искате да ви се случат в леглото и след това си ги разменете. Нека всеки да прочете желанията на партньора си на глас. Реакциите при четенето са много показателни. Ако партньорът ви се смути от някое по-извратено преживяване, значи не е такъв, за какъвто го мислите. Ако ли не – значи си имате работа с експериментатор.

Следете движенията му

Ако с движенията си партньорът ви намеква, че иска да направите нещата по по-различен начин, важно е да го забележите. Всяко движение е подсказване какво харесва човекът и какво го кара да се възбужда.

Снимки: iStock

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Ареф ( преди 2 месеца )
0 rate up comment 2 rate down comment
... ( преди 7 години )
kakvoto sum vidiala - to si e moia rabota . ne komentiram , otdavna ve4e e v minaloto mi , a mujut kogoto obojavam i 4akam v realnia si li4en jivot sega , ne poznavam na takova nivo za da imam vpe4atlenia
отговор Сигнализирай за неуместен коментар