Интимно

Любовен хороскоп за 17-23 октомври 2016

Повече романтика

17.10.2016г. / 16 05ч.
Михаела Лазарова
Снимки: istock

Снимки: istock

Тази седмица ще бъде много по-романтична и положителна по отношение на любовта. Това ще се дължи на благоприятното влияние и движение на Венера. Днес в рубриката ни „Всичко за зодиите“ споделяме новата звездна прогноза.

Овен

За необвързаните представители на зодията е добре да останат отворени към нови и интересни възможности. Има вероятност да срещнете интересна личност на някакво пътуване или срещата ви да се случи на неочаквано за вас място. Той или тя може и да са от друга националност.

Друга възможност е да започнете неангажираща сексуална връзка с човек, който ще привлече вниманието ви и със своите интереси. Ако сте обвързани планирайте романтично пътуване с любимия човек.

Телец

Добра новина за обвързаните представители на зодията. Вашата половинка ще подобри финансовото си състояние. Това ще бъде и повод да празнувате. Друга възможност е двамата да направите обща инвестиция, за която няма да съжалявате. Звездите ви канят да обърнете повече внимание на романтиката.

Снимка: istock

Близнаци

Хармония в любовта за Близнаците. Във вторник Венера ще се придвижи във вашия сектор на партньорство, където ще остане до 11 ноември. През това време ще се радвате взаимно на специално отношение с половинката ви.

Всъщност може да се влюбите отново един в друг. Ако се намирате в неангажираща връзка, взаимоотношенията ви може да се превърнат в нещо по-голямо. Някои от обвързаните представители на зодията е възможно да предприемат следваща стъпка като годеж или семейно съжителство.

Рак

Бурна любовна седмица предстои за родените под знака на зодия Рак. Обвързаните представители на зодията ще могат да избират между това да се насладят на страстта или да създадат конфликти помежду си.

Марс и Плутон ще се сблъскат във вашия сектор на партньорство в сряда. В резултат на това е възможно да се насладите на страстта или от нещо незначително да направите голям конфликт.

Коментирай
Свободно време