Интимно

Любовен хороскоп за 24-30 октомври 2016

Напрежение в любовта

24.10.2016г. / 16 38ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Последната седмица на месеца в голяма степен ще бъде като изпитание за любовта. Някои от обвързаните представители на зодиака може силно да се разочароват от партньора си. Какво ви очаква, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Още в началото на седмицата ще си направите ясна сметка за вашата връзка и това какво е важно, за да я запазите. Вашите вярвания са важни, тези на половинката ви също, но не ги следвайте сляпо. Ако имате нужда да обсъдите нещо важно, направете го. Връзката ви не би се разпаднала, ако наистина има любов помежду ви.

Телец

За някои от обвързаните представители на зодията, седмицата може да се окаже трудна по отношение на любовта. Възможно е половинката ви да крие някаква информация относно финансите ви. Това ще е като пробив в доверието ви. Помислете дали може да го приемете или не.

Снимка: istock

Близнаци

В началото на седмицата ще се почувствате така, сякаш сте изправени пред това да избирате кариерата или връзката си. Това не означава непременно, че ще има конкретна ситуация. Мислите ви може да са провокирани от някакво чувство за вина или разочарование. До събота ще имате повече яснота за кариерата и любовта. Дотогава не взимайте решение.

Рак

Възможно е да бъдете изправени пред ситуация, в която ще имате нужда от подкрепата на половинката си, физическа и емоционална. Той или тя може да не знае как точно да ви помогне, какво да прави, за да улесни положението ви. Важно е да споделите от какво точно имате нужда без да се притеснявате, но спазвайки добрия тон. Ако нямате любим човек до себе си, пълнолунието, което ще бъде в сектора на романтиката ви дава добри възможности.

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 7 години )
stranni ne6ta za men i blizna4etata mi .....hm ... i dvamata imat nujda ot info , a to e pred o4ite - lipsa na dostatu4o sredstva, za da sum burza i da se vijda vednaga promianata ,
отговор Сигнализирай за неуместен коментар