Интимно

Често забравяни ерогенни зони, които носят огромно удоволствие

Не ги подминавайте в любовната игра!

29.10.2016г. / 14 08ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Страстта ни кара да искаме да изследваме всяко кътче от тялото на партньора. Любовната игра предполага докосване, целуване и стимулиране на всяка ерогенна зона, за която се сетите.

Да, обаче невинаги се сещаме за всяко кътче от тялото на любимия или любимата. Фокусираме се главно върху гениталиите, гърдите, врата, корема. Това са най-стандартните ерогенни зони, по които почти всеки човек обича да бъде докосван.

Но има и такива, които често забравяме, а те носят понякога дори по-голяма наслада от стимулирането на тривиалните всекиму известни ерогенни зони. Кои са те?

Долната страна на дупето

Тази част на тялото е богато снабдена с периферни нерви. Докосването ѝ дава невероятни усещания, особено за жените, но и за мъжете. Ако искате да възбудите докрай нежната си партньорка, докосвайте или целувайте бедрата ѝ, докато стигнете до долната част на дупето. След това наблегнете на тази зона. Ефектът ще е зашеметяващ.

Под гърдите

Гърдите не са особено чувствителни при някои жени. За сметка на това областта под тях най-често е. Затова опитайте да целувате своята дама там. Ще познаете по нейните извивки. Ако тя откликне подобаващо на това докосване, значи трябва да го правите всеки път. Ще ѝ доставите голямо удоволствие!

Свивките на коленете

Малко хора биха се сетили за тази част на тялото. Тя обаче е много чувствителна. Кожата там е много тънка, а това прави усещанията много по-наситени. Включете задната страна на коленете в любовната игра и няма да съжалявате, както и половинката ви.

Свивките на лактите

Свивките на лактите, подобно на тези на коленете, също са много чувствителни. Докосването им прави любовната игра наистина по-страстна. Така ще забавите очакването на партньора или партньорката си и ще го накарате да гадае накъде ще се отправят езикът и пръстите ви след това.

Свързани статии

Задната част на врата

Обикновено се съсредоточаваме върху врата на партньора или партньорката, по простата причина, че тази част е най-достъпна. Но за да направите играта още по-забавна и нестандартна, с едно движение обърнете партньора си по корем и продължете с целувките откъм задната страна на врата.

Точно под косата скалпът е богато снабден с нерви, които ще донесат истинска наслада на партньора ви. След това продължете по гърба и се спуснете надолу. Усещането ще е незабравимо.

Снимки: iStock

Коментирай
Свободно време