Интимно

5-те секс пози, пречещи на женския оргазъм

Как най не им е хубаво на жените?

19.11.2016г. / 17 54ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Важно е сексът да се разнообразява, да се прави в различни пози и да се придава щипка пикантен вкус на сексуалния живот. Но също така има и секс пози, които съсипват удоволствието и не носят така мечтания силен оргазъм. Те са подходящи за начало на любовната игра, но не и за неин завършек.

В повечето случаи това се отнася за жените, докато при мъжете нещата се случват доста по-лесно. Мъжкото въображение и страст изпитва нужда от тези секс пози, но сексуалната стимулация за жените е силно възпрепятствана. Кои са най-неподходящите секс пози за женски оргазъм?

Мисионерската

При мисионерската поза мъжете достигат лесно до оргазъм. Триенето и контактът са плътни, пък и това е най-естествената секс поза, която човешките тела могат да заемат. Лошото е, че при нея е невъзможна клиторната стимулация, а тя носи най-голяма наслада за жените.

Обратна ездачка

На пръв поглед обратната ездачка изглежда като наистина секси и страстна поза. Тя обаче също лишава клитора от любовни ласки, освен ако дамата не си ги достави сама. Не всички обаче си падат по този тип сексуални преживявания. Онези, които не се срамуват да участват открито пред партньора си в допълването на собственото си удоволствие, могат да разнообразят тази секс поза именно по този начин.

Секс в изправено положение

Сексът в изправено положение е една от любимите филмови секс пози. Отстрани изглежда толкова горещо, толкова страстно и неудържимо, че на много двойки им се приисква да го направят именно по този начин.

Реалността обаче е съвсем друга. И двамата трябва да сте в добра физическа форма, за да успеете. Това е едно на ръка. Второ, колкото и добри атлети да сте, оргазъм в тази поза при жените трудно би могъл да се постигне предвид стоящата поза, напрегнатите мускули и плътно прилепналите тела, опитващи се да запазят равновесие по време на тласъците.

Иначе да, отстрани изглежда наистина страстно, но истината за изживяването е друга.

Кучешката

Кучешката поза е една от най-разпространените и предпочитани от много двойки. Тя е любима на мъжете, защото при нея женският ханш е възможно най-стеснен заради позицията на тялото, което дава максимална стимулация за мъжкия полов орган. Проникването обаче често е болезнено за дамите. Кучешката секс поза дава възможност за максимално дълбоко проникване, което е в основата на болезнения дискомфорт, който се появява.

Лъжички

Поза лъжички е истински убиец за оргазма по тъкмо обратната причина, отнасяща се за кучешката поза. При лъжичките проникването е твърде плитко, за да достави нужното удоволствие. Ъгълът, под който влиза пениса, също не е особено добър, за да се докосне поне малко до G-точката. И така женският оргазъм отива по дяволите. Е, поне в тази поза.

Снимки: iStock

Коментирай
4 rate up comment 1 rate down comment
му-а-ха-ха ( преди 7 години )
Майната му на женския оргазъм!Долу феминистките!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
6 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 7 години )
Стимулираща е не позата, а присъствието.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
6 rate up comment 0 rate down comment
Bagata ( преди 7 години )
8 rate up comment 0 rate down comment
Bagata ( преди 7 години )
Е,дайте поне една поза,която да е стимулираща за жените?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар