Интимно

Старите нови секс пози – как да ги разнообразим

Нова страст в старите креватни изпълнения

21.12.2016г. / 10 30ч.
Аз жената
Снимка: Outnow.ch

Снимка: Outnow.ch

Дори за най-големите експериментатори в леглото сексът в познати до болка пози може да стане скучен. Ето защо трябва да опитате нещо ново. Не става дума за кой знае какви нови секс пози. Става дума за „разкрасяване“ на познатите такива, които са ви омръзнали в леглото. Как да ги разнообразите?

Кучешката с колан или шал

Правете си кучешката, както си я правите досега, но включете и колан или шал. Партньорът ви ще завърже шала, докато сте в нужната четирикрака поза. Ако решите пък да използвате колан, той може да бъде омотан около бедрата ви за повече усещане за страст.

Кучешката на лакти

Обикновено изпълнявате кучешката секс поза като се подпирате на изправени ръце, докато партньорът ви прониква във вас. Ако застанете на лакти това ще промени ъгъла на проникване, което ще го направи още по-дълбоко и страстно. Ще останете доволни от новото усещане.

Мисионерската с допълнително търкане

Докато лежите по гръб и партньорът ви е проникнал във вас, скръстете краката си около таза или кръста му. Така ще осигурите допълнително триене както за вагината ви, така и за клитора ви. Със сключването на краката по този начин свивате и тазовото си дъно, което допълнително ще ви донесе наслада, но не само на вас – стесненият таз ще се хареса и на половинката ви.

Снимка: iStock

Обратна ездачка с привилегии

Стандартната обратна ездачка се изпълнява като мъжът е легнал по гръб, а жената е седнала върху него, но с гръб. Обикновено жените си помагат при тази поза като се подпират с ръце на бедрата на мъжа, както и на пищялите му.

За да увеличите ъгъла на проникване, а и за да предизвикате триене на клитора, мъжът трябва да свие краката си в коленете. Направете всичко възможно да докоснете предната част на вагината си, така че да стимулирате клитора при движение.

Свързани статии

Мисионерската с крака на раменете на мъжа

Това леко акробатично изпълнение на иначе скучната мисионерска помага за стеснение на ханша, допълнителна мъжка наслада и дълбоко проникване, от което имате нужда за по-силни усещания.

Просто легнете по гръб, вдигнете крака на раменете му и го оставете да проникне във вас.

Кучешката с увити крака около таза му

Тази секс поза е също за акробати ентусиасти, но не е неизпълнима. При нея проникването е възможно най-дълбокото. Трябва да застанете като за кучешка поза, но да се смъкнете ниско до леглото и да обвиете краката си около бедрата и таза на партньора.

Коментирай