Интимно

Ролеви секс игри за празничната нощ

Закъснелият Дядо Коледа

30.12.2016г. / 08 54ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Помните ли онази серия на „Сексът и градът“, когато Саманта Джоунс разиграваше разнообразни ролеви секс игри с приятеля си Смит? Те не се ограничаваха да разгръщат своите истории само в спалнята. Започваха в бара и свършваха където фантазията ги отведе. За да бъде празничната ви нощ наистина забавна и различна, споделяме няколко идеи за ролеви секс игри.

Закъснелият Дядо Коледа

Независимо дали сте били добро или лошо момиче тази година, вие ще искате да получите своя подарък. Разиграйте любовна сцена, в която Дядо Коледа е позакъснял с изненадата към вас.

Партньорът ви може да облече тематичен червен костюм или да бъде само по празнично бельо. Сега е ваш ред да покажете колко добро или лошо момиче сте в зависимост от това какво се изисква, за да получите подаръка си.

Доставчикът на пица

Какво е празнично парти без пица? За тази ролева секс игра, партньорът ви трябва да влезе в ролята на доставчика. Внезапно се оказва, че той е объркал поръчката ви или тя се е забавила повече от очакваното. Сега е ваш ред да помислите и да изискате от него да ви компенсира.

Порнозвезда мастурбира пред камерата

Едно от най-възбуждащите неща за един мъж е да наблюдава как партньорката му мастурбира. Независимо дали ще заснемете вашето новогодишно еротично клипче или няма да снимате, нека партньорът ви влезе в ролята на оператор.

Настанете се удобно, облечете най-предизвикателното бельо и...мастурбирайте пред него. Не бързайте! Следвайте бавно темпо, а по някое време операторът ще трябва да се включи във вашата игра на порнозвезда.

Изневярата

Тази ролева секс игра е подходяща за тези от вас, които са почитатели на груповия секс. Разиграйте сюжет, в който мъж се прибира от командировка и хваща в изневяра своята съпруга. Как ще се развие ситуацията, оставаме на вашата фантазия.

Свързани статии

Сама в ресторанта

Дама, която е секси и предизвикателна, вечеря сама в ресторанта. Келнерът е не по-малко предизвикателен. Идва ред за десерта, който се оказва любим и на двамата. Не забравяйте, че в тази ролева секс игра може да включите някои храни като сметана, плодове, течен шоколад. Сервирайте десерта или нека на вас ви го сервират така, както ще ви се услади най-много.

Снимка: istock

Коментирай