Интимно

Любовен хороскоп за 26 декември 2016 – 1 януари 2017

Обрати в любовта

27.12.2016г. / 16 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Предстои една интересна седмица, в която любовта за много представители на зодиака ще се „разбуди“. Въпреки че Меркурий е ретрограден по отношения на романтиката, ще съумеем да запазим хармонията с любимия човек. Какво ви очаква вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

За родените под знака на зодия Овен предстои неочакван обрат в любовта. Юпитер сега се намира във вашия 7-и дом на взаимоотношенията, и това ще повиши потенциала ви за истинска любов и отдаденост.

Но точно тук се намесва Уран, който ще направи тази внезапна промяна. Любовните взаимоотношения ще бъдат динамични. Това може да доведе до известно напрежение във връзката или да има положително развитие за вас.

Телец

За Телците предстоят вълнуващи дни в офиса. Някой от обкръжението ви може да покаже симпатиите си към вас. Възможно е той или тя да не възбуди интереса ви, но със сигурност ще се чувствате поласкани.

Въпреки това, сега ще имате желание да се забавлявате сексуално без сериозен ангажимент и е възможно да започнете с друга личност такива взаимоотношения. Ако се намирате във връзка, знайте, че ви очакват прекрасни мигове с половинката.

Снимка: istock

Близнаци

Ако през последните дни с половинката сте имали разногласия по отношения на финансите, изглежда предстои щастлива развръзка. След четвъртък ще имате повече късмет в тази посока. Тези от вас, които нямат партньор до себе си, могат да очакват романтичен обрат от личност, за която и не са си представяли, че може да им обърне внимание. Има шанс това да се окаже и ваш приятел.

Рак

Развитието на любовния ви живот ще е възможно благодарение на новолунието, което ще попадне във вашия седми дом на взаимоотношенията в четвъртък. Ако сте обвързани ще имате възможност да се преоткриете с половинката си.

Ще обсъдите всичко, което ви вълнува, ще преодолеете заедно пречките, които е възможно да се появят на пътя ви. Тази седмица ще ви накара да осъзнаете, че когато сте заедно сте по-силни.

Коментирай