Интимно

Най-добрите и най-лошите любовни комбинации в годината на Петела

Кои партньори са добри за Петлите и кои не?

02.01.2017г. / 16 02ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Родените под знака на петела според китайския хороскоп винаги се опитват да открият най-доброто в любовта. Способни са да преследват вечната любов през целия си живот. Те са много романтични натури и обикновено са надарени с природен сексапил, с който привличат любовните си партньори. Склонни са и да дават много в любовта, не само да търсят.

Повечето Петли се радват на щастливи бракове, защото разбират важността на комуникацията. Тя им помага да намерят сродната си душа.

Мъжът Петел в любовта

Мъжът Петел в любовта е романтичен, темпераментен, зрял и много склонен да обмисля всеки свой ход и постъпка. Неговата задълбоченост се цени изключително от жените. Петлите имат цял набор от романтични методи за очароване на противоположния пол. Те са убедени, че тайната на успешната връзка и брак се крие в равенството и спокойните партньорски отношения.

Уважението за мъжете Петли е на първо място. След като успеят да установят стабилна връзка, те стават истински мечтатели. Предани са към семействата и приятелите си. Помагат в домакинската работа. На тях винаги може да се разчита за пазаруване и осигуряване на всичко необходимо за домашния уют. Просто имат усет за това.

Като личности са скромни, но същевременно много зрели, с което създават усещане за сигурност у своите партньорки.

Жената Петел в любовта

Жените Петли са много смели, свободомислещи, активни, но и едновременно с това нежни и грижовни. Те също са надарени от майката природа с естествен сексапил и грация, които привличат мъжкото внимание, пък и женското. Ето защо винаги са заобиколени от много приятели.

Понякога жените Петли са срамежливи, което им пречи да изразят достатъчно добре своите иначе страстни чувства. Ето защо често остават неразбрани от противоположния пол. Позитивно качество, което трябва да им се признае е, че са много честни във връзките си и отношенията с тях могат да бъдат наистина приятни и леки. Те винаги успяват да внесат спокойствие и уют в душата на партньорите си.

Крайната цел на жените Петли е обикновената и безусловна любов, която не изисква въпроси и безкрайни обстоятелства, които ѝ пречат. Дамите Петли обаче ценят много високо и търсят партньори, които им дават стабилна финансова основа.

Всички любовни съвместимости вижте на следващата страница.

Коментирай