Интимно

Неща, които мъжете забелязват по време на секс

И ги възбужда

06.01.2017г. / 15 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Когато говорим за секс има нещо, което винаги вълнува дамите, особено с нов партньор – какво забелязват мъжете в леглото? За двата пола, сексът е изживяване през различни призми. Въпреки сходните ни усещания, очаквания и емоции, ние се и различаваме по това какво забелязваме и какво не, докато правим любов.

Какво прави най-силно впечатление на господата? Освен вашето ухание и бельо, вижте какво още забелязват и силно ги възбужда.

Инициатива

За мъжете нищо не е по-секси от жена, която се чувства добре в кожата си. Онази прекалена свобода, която я кара да действа без задръжки. Представителите на силния пол обожават, когато жената е възбудена и готова да поеме инициативата.

Нови предложения за секс игри и пози, романтични изненади, са в състояние да повишат страстта у тях. Мъжете харесват жени, които знаят какво искат в леглото, както и извън него.

Движения

Жестовете са едно от най-мощните оръжия, които всяка жена трябва да се научи да използва. Започвайки от походката, осанката, начина, по който тя си отмята косите и стигнем до възбуждащите движения по време на секс.

Красивото голо женско тяло винаги възбужда мъжете. Но когато тази картина е съпроводена с разнообразни, съблазнителни и чувствени движения, тогава вие им давате всичко, от което имат нужда в спалнята. Затова не забравяйте да галите формите си, да се усмихвате, да целувате любимия. Омагьосайте го с любов!

Погледът

Погледът е първото нещо, което забелязваме в другия. Можем да кажем много само с очи. По време на секс една жена може да покаже какво усеща само гледайки любимия си. Мъжете обръщат внимание на това и определено ги възбужда повече.

Запазването на контакта с очите по време на секс е едно от най-големите удоволствия за представителите на силния пол. Така и двамата повишавате самочувствието си, а и е един от най-добрите начини да направите атмосферата и изживяването наистина незабравими.

Стенанията

Женските стенания по време на Секс могат да повишат сексуалния заряд и енергия, но и да насочат мъжете към това, което харесва на партньорката им, ако кулминацията е близо.

Свързани статии

Сексуалните въздишки са знак, че на дамата ѝ е приятно, което допълнително възбужда мъжете и ги кара да бъдат още по-изобретателни в леглото.

Вашата отдаденост

Отдадеността в секса е повече от проявяването на инициатива. Всеки мъж иска да се почувства като цар в спалнята, което несъмнено води след себе си много по-голямо удоволствие и за двамата партньори. Отдадеността е бавното темпо, стимулирането на повече от една ерогенна зона, отпускащите масажи, милите думи, нежните целувки, специално приготвените афродизиаци.

 

Коментирай