Интимно

Любовен хороскоп за 9-15 януари 2017

Романтика за Скорпионите

09.01.2017г. / 16 11ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Независимостта, желанието за свобода и правото на избор ще надделеят тази седмица в любовта. Пълнолунието ще бъде причина за нарушаване на добрата комуникация между партньорите. То ще ни направи по-емоционални и от най-малкото ще сме склонни да правим големи проблеми. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Една емоционална седмица предстои за Овните. Романтиката няма да бъде толкова на висота и ще трябва да балансирате между работата и семейството. Възможно е да почувствате несигурност относно това къде да вложите енергията си. Стресът ще бъде повече от любовните емоции, но за щастие партньорът ще ви даде своята подкрепа и ще успеете да преодолеете кризата.

Телец

Важно е за обвързаните представители на зодията много да внимават какво казват на половинката си, за да не съжаляват на по-късен етап. В същото време някои от вас може да се почувстват разочаровани от ново познанство. Ето защо е важно да нямате предварителни очаквания, за да не останете неприятно изненадани.

Снимка: istock

Близнаци

Тези от вас, които се намират във връзка е добре да внимават с финансите, за да не се върнат назад. Ще има редица изкушения пред вас, но забавете темпото. Изобщо внимавайте с решенията тази седмица, защото те могат да се отразят на връзката ви. Ако не сте предпазливи, ще страдат любовта и парите ви. Не забравяйте, че това, което досега е било „наше“, няма как изведнъж да стане „само мое“.

Рак

Това няма да бъде най-добрата ви любовна седмица. Пълнолунието във вашия знак в четвъртък ще ви накара да поискате повече самота. Половинката ви може да се окаже буфер за вашите смесени емоции, в които няма да липсва и гняв. И все пак, уважавайте чувствата на любимия човек, в противен случай може да застрашите връзката си.

Коментирай