Интимно

Орален секс, който тя никога няма да забрави

Как да й го подарите?

13.01.2017г. / 16 20ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Оралният секс е любим за много жени. Не всички мъже обаче знаят как точно да доставят такова удоволствие. Мнозина правят грешки, за които дори не си дават сметка. Най-често се съсредоточават върху клитора, който е свръхчувствителна зона от женската полова природа.

Прекалената възбуда и стимулиране на клитора понякога граничат с болката. Ето защо, момчета, трябва да знаете някои неща, за да дарите любимата си с най-добрия орален секс, който е получавала.

Разширете полето за действие

Споменахме, че клиторът е най-чувствителната зона от вагината, но не е само той. Можете да превърнете езика си в изследовател, който открива и други скрити места. Зоната на срамните устни заедно с клитора е инервирана от над 8000 нервни окончания. Така че обиколете всяко кътче.

Започнете бавно

Колкото по-бавно, толкова по-добре. Възбудата на любимата ви ще достигне екстремно високи граници.

Не пропускайте и порно номерата

Триковете от порното винаги вършат работа, независимо от това дали половинката ви се прави, че не ги харесва или не. Във всяка жена се крие една порно актриса. Само трябва да я доведете до екстаз, в който да пожелае да бъде неудържима тигрица. Използвайте въртеливи движения на езика, сменяйте посоките, гризвайте леко срамните ѝ устни – ще я побъркате от удоволствие.

Снимка: iStock

Забравете крайния резултат

Много мъже мислят за края преди да е сложено началото на любовната игра. Забравете оргазма, еякулацията, представянето си като цяло – намалете темпото и следвайте сетивата си. Крайният резултат ще дойде от само себе си. Колкото повече мислите за него, толкова по-сковани сте.

Запомнете златното правило

Всяка жена си има свое златно правило. Мъжете само трябва да го открият. Следете знаците – ако тя започне да се извива и да се разтапя в ръцете ви (а и пред езика ви), значи това е нейното златно правило. Гризване, смучене, въртеливи движения на езика – всичко това може да накара партньорката ви да крещи. Прилагайте златното правило всеки път и тя ще иска още и още.

Не забравяйте пръстите

Ако ѝ доставите двойно удоволствие – цена няма да имате. Пъхнете пръсти във вагината ѝ, докато езикът ви играе върху клитора ѝ. Тази техника доставя двойни и множествени оргазми.

Коментирай
33 rate up comment 6 rate down comment
Анонимен ( преди 7 години )
Това може да става и без мъж. Секс на български значи пол, половина. Този тип дразнения нямат нищо общо с наличието на лице от противоположния пол, нито с наличие на други взаимоотношения между манипулиращите
отговор Сигнализирай за неуместен коментар