Интимно

Любовен хороскоп за 16-22 януари 2017

Хубава седмица за Водолеите

15.01.2017г. / 11 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

През тази седмица звездите няма да бъдат толкова благосклонни по отношение на любовта. В четвъртък Марс ще бъде на разстояние от Сатурн, което ще доведе до ограничаване на способността ви да изразите вашите чувства. Сексуалното желание ще бъде намалено. Въпреки това в края на седмицата може да настъпи известно подобрение в любовта. Какво ви очаква вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Разлика в разбиранията между вас и любимия човек, може да окаже негативно влияние върху сексуалния ви живот. Ще се чувствате некомфортно да изразите своите мисли и чувства. Ако премълчите, това ще задълбочи проблема. В края на седмицата има шанс нещата да се подобрят.

Телец

Въпрос, свързан с финанси, може да наруши хармонията във връзката ви. Възможно е вместо да бъдете единни в проблемите си, да се появи апатия и да се отдалечите един от друг. Може би ще ви трябва подкрепата на близък приятел или роднина, който ще помогне за възобновяването на хармонията помежду ви.

Снимка: istock

Близнаци

През тази седмица обвързаните представители на зодията ще чувстват по-малко подкрепата на своята половинка, когато става въпрос за професионални цели. Той или тя може да се чувстват застрашени от това, което искате да постигнете по отношение на кариерата си. Поговорете с любимия човек и му споделете, че това не го правите за сметка на връзката ви.

Рак

Още в началото на седмицата работата ще надделее над романтиката във връзката ви. За щастие ще успеете да се справите с работните проблеми и в петък ще може да се радвате на повече хармония с любимия човек. Венера и Плутон се движат през вашия сектор на връзката. В почивните дни имате възможност да си дадете време само за вас и любимия човек и да засилите близостта си. Не изпускайте тази възможност.

Коментирай
Свободно време