Интимно

Отмъщението на бившите гаджета

Бивши любовници разказват как са отмъстили за тежка раздяла или изневяра на любимия човек

28.01.2017г. / 09 04ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Любовните взаимоотношения понякога могат да бъдат сложни и дори болезнени, когато нещо не върви между двама души. Понякога, дори големи любови, се случва да завършат драматично и с раздяла. Но не всеки може да приеме решението за раздяла и се случва наранени любовници да си отмъщават за миналите прегрешения на бившите си гаджета или съпрузи.

Вижте какво признават реални хора за това как са отмъстили на бившите си гаджета за изневяра или за тежка раздяла. Запазваме имената им в анонимност, ще ги изписваме само с инициали.

Спах с брат му

„След като ме заряза, реших да му го върна, като преспя с брат му. Това не беше трудно, защото брат му винаги ме е харесвал и открито флиртуваше с мен. Все още не е разбрал за това, но изчаквам подходящото време, когато ще му го кажа.“ С. И., 23 г.

Откраднах му паспорта

„Тъй като все не искаше да пътуваме и да ходим на нови места, след раздялата, отидох да си събера багажи и му откраднах паспорта. Като няма да ходи с мен, няма да ходи никъде.“ М. Р., 26 г.

Изпратих съобщенията му на наши приятели

„След като се разделихме, той започна да ме тормози и да ми звъни, да ми оставя съобщения на гласовата поща. Да се извинява, да ме моли да се върна, дори да плаче. Аз се ядосах и изпратих съобщенията му уж по погрешка на наши общи приятели в чат. Упс. Но така спря да ми досажда.“ Г. М., 30 г.

Изневяра и наказание – венерическа болест

„Тя ми изневери с най-добрия ми приятел, за когото знаех, че има проблем с гъбички и така ѝ ги предаде. Дори нямаше нужда аз да си отмъщавам по друг начин.“ Г. С., 28 г.

Казах на жена му

„Излизах с един мъж повече от година. Бях много влюбена и се надявах да се оженим и да направим семейство. Но той така и не пожела да заживеем заедно, което ми се струваше много странно, защото и двамата работехме, имахме възможност да си купим общ дом. Но той все отклоняваше поканите ми да живеем заедно и започнах да се съмнявам, че може би има друга. Започнах да го следя и разбрах, че не само има друга жена, а и е женен за нея. Побеснях и направих албум с всичките ни снимки заедно и го изпратих на жена му. Скоро след това разбрах, че са се разделили.“ А. В.

Отмъстих си на колата му

Тъй като винаги се е грижил повече за колата си, отколкото за мен, като се разделихме, си го изкарах на любимата му количка. Надрах я с ключове брутално и той знаеше, че аз съм го направила. Което беше най-сладко.“ М. Л.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
глупост ( преди 7 години )
Хората се срещат, пътищата им се разминават или с епроменят - нямат общи точки и се раделят. И какво като отмъстиш - губиш всякакво себеуважение. Добре са ги зарязали тия.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
9 rate up comment 1 rate down comment
Анонимен ( преди 7 години )
Правилно са ги зарязали тези.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота