Интимно

Любовен хороскоп за 30 януари – 5 февруари 2017

Очаквани повече романтика

30.01.2017г. / 16 55ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

След петък Венера влиза във вашия 9-и дом на приключенията и пътуванията. Ако се намирате във връзка, планирайте пътуване с любимия човек. В случай, че сте необвързани, обърнете внимание на човек, когото ще срещнете и който може да се окаже чужденец.

Дева

Финансовите планове на обвързаните Деви ще започнат да се подобряват след петък, когато Венера навлиза във вашия 8-и дом на споделените ресурси. Обмисляйте добре всеки ход, ще имате възможност за инвестиция, която ще е от полза и за двама ви. Също така има вариант един от вас да получи повишение в работата. Въпреки мислите за финанси, не забравяйте да отделяте малко повече време и на романтиката.

Снимка: istock

Везни

Любовната ви връзка ще започне или ще се развива точно по начина, по който ви се иска. В петък Венера ще се движи във вашия сектор на партньорствата, където тя ще се задържи за дълго време. В резултат на това, засега вие и вашата половинка ще се насладите на хармония и подкрепа във взаимоотношенията ви.

Ще ви бъде по-лесно да покажете своята признателност един към друг. Ако се намирате в неангажираща сексуална връзка, може да решите да заживеете заедно, дори и да има предложение за брак.

Скорпион

Необвързаните Скорпиони е напълно възможно да започнат офис романтика. За всичко това „вина“ ще има разбира се Венера, която ще окаже влияние върху вашия знак. Бъдете отворени за намиране на нова любов. Може да я срещнете на места, на които не очаквате.

Коментирай