Интимно

Любовен хороскоп за 30 януари – 5 февруари 2017

Очаквани повече романтика

30.01.2017г. / 16 55ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Стрелата на Купидон е готова да ви улучи! В края на седмицата очаквайте много романтика. Венера ще се движи във вашия 5-и дом на любовта и удоволствието. Ако сте необвързани имате големи шансове да се запознаете с интересна личност. Очаквайте повече страст в любовния ви живот. Възползвайте се, докато Венера е в благоприятна позиция.

Козирог

Тези от вас, които обмислят по-сериозна крачка с любимия човек, могат да предприемат тези стъпки след четвъртък. Комуникацията с половинката ще върви много по-гладко. Тези от вас, които нямат любим човек до себе си, но скоро са срещнали някоя интересна личност, също ще се радват на положително развитие. Дали не е време да представите него или нея пред семейството си?

Водолей

Този петък Венера ще се движи във вашия сектор на съобщенията. В резултат на това, комуникацията и взимането на важни решения заедно с половинката ще бъде по-лесно и приятно. Ще преоткриете любовния си живот.

Свързани статии

Риби

Вашите финанси са напът да се подобрят и това ще се отрази положително на взаимоотношенията с половинката. След петък ще дойдат добри новини. Възможно е да ви хрумнат идеи за бизнес. Не забравяйте, че една връзка не се гради само върху финанси. Обърнете си внимание с любимия човек.

Коментирай