Интимно

Нещата за секса, които женените мъже трябва да разберат

Веднъж и завинаги

06.02.2017г. / 11 30ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Женените мъже започват да смятат секса за даденост. Спират да се стараят толкова и някак разчитат, че парашутът им ще се отвори и веселбите в леглото са им в кърпа вързани.

Е, мили съпрузи, време е да разберете някои неща за „брачния секс“. Така ще ви е по-лесно да задоволите хем себе си, хем брачната си половинка. Ето какво жените много искат техните съпрузи да разберат за секса най-накрая!

Жените не искат да сменяте техниките в любовната игра, щом ви хвалят

Много мъже са свикнали, че жените вечно говорят с недомлъвки и намеци. Поради това те не могат да допуснат, че понякога жените казват нещата такива, каквито ги мислят.

Когато съпругата ви ви хвали за успешната любовна игра, с която сте уцелили най-горещото ѝ място означава да продължите да го правите и занапред, а не да опитвате други техники, налучквайки. Разбира се, не пречи да си опитвате, но включвайте и печелившата техника, за която сте получили похвала.

Хигиената е важна

Мъжете поначало имат други разбирания за хигиена от жените. Всяка жена, независимо дали е омъжена или не, държи да влезе в банята, да освежи интимните си части, да обръсне краката си, да си измие зъбите – все неща от първостепенно значение за доброто любовно изживяване.

Мъжете от друга страна са готови просто да извадят пениса си и да действат.

Агонията с обезкосмяването на триъгълника

Няма съпруга или обвързана жена, която да не мечтае половинката ѝ поне веднъж да прояви разбиране за окосмяването на триъгълника и да каже: „О, не се притеснявай, скъпа, не е никакъв проблем!“

Но не! Мъжете постоянно се цупят на вашия интимен храст, особено ако си падат по оралния секс.

Свързани статии

Да са по-внимателни с гърдите

Грубото мачкане на гърдите е любимо на мъжете, но не и на жените. Гърдите трябва да се обичат нежно, а не да се стискат, дърпат, хапят и още подобни. Колкото по-бавно действате с тях, толкова повече ще възбудите жена си.

Уважавайте женското бельо, за бога!

Ако ви е писнало мъжът ви да ви къса бельото – сложете край на този ужас един път завинаги. Мъжете трябва да разберат, че нещата, които гледат във филмите си остават там или поне частта със страстното разкъсване на бельото. Просто няма жена, която да се зарадва на унищожаването на любимите ѝ секси дантелени бикини – просто няма!

Снимка: iStock

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
до редакцията ( преди 7 години )
Ето тук имате специалист, който:1. Няма (дългогодишен) опит в съвместно съжителство с деца. Представям си как родител ще ползва тоалетна при отворена врата, ако в жилището е и пораснало дете от другия пол;2. Живее в малко жилище, щом от тоалетната може да си говори с някого. Т. е. няма пари за по-голямо. Още: само в малките жилища , където баня и тоалетна са на едно място, няма оградено по някакъв начин място за къпане под душа, за да може да се къпят двама заедно;3. Едва ли е живял при по-комфортни условия, след като извежда тези неща като правило.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар