Интимно

Любовен хороскоп за 13-19 февруари 2017

Хубава седмица за любовта

13.02.2017г. / 11 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Тази седмица любовният ви живот със сигурност ще бъде водещ. Денят на влюбените няма да ви подмине и ще се отдадете на романтика, но и ще отправите големи обещания един към друг. Ще обсъдите някакви интимни въпроси и това ще ви сближи още повече. Възможно е да посетите и семинар, курс или да закупите литература на любопитна за вас тематика. Очаква ви хубава седмица.

Дева

Обвързаните представители на зодията ще се справят с някакъв финансов проблем. Ще трябва бързо да вземат някакво решение. В края на седмицата отново ще имат възможността да се съсредоточат върху връзката и взаимоотношенията си. Времето, прекарано с партньора и споделяне на мечти ще бъде основен приоритет.

Снимка: istock

Везни

Духовната връзка между вас и половинката ще повиши страстта в спалнята. Ще имате желанието и възможността да разговаряте дълго. Ще се радвате и на Деня на влюбените и ще прошепвате мили думи на любимия човек. Или най-общо казано ще стабилизирате взаимоотношенията си с половинката.

Скорпион

Офис романтика ще стопли сърцата на някои от представителите на зодия Скорпион. Вие и обектът на вашите желания ще започнете да говорите открито за секс. Тези от вас, които са сериозно обвързани ще предприемат някаква активност с половинката. Това може да е посещение на някакъв семинар, курс или да започнете да спортувате заедно.

Коментирай
Свободно време