Интимно

Любовен хороскоп за 13-19 февруари 2017

Хубава седмица за любовта

13.02.2017г. / 11 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Предстои една щастлива седмица по отношение на любовта. Слънцето и Сатурн ще имат главна заслуга за романтиката, която ще се усеща и във въздуха. Какво ви очаква в седмицата на Свети Валентин, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Вашият любовен живот тази седмица ще бъде истинско приключение. Възможно е любимият човек да ви покани да изследвате нови територии, било то на физическо, интимно или интелектуално ниво. Някакъв курс, семинар или почивка в чужбина, ще са сред плановете на голяма част от Овните. Всичко ще върви хармонично и ще ви сближи още повече.

Телец

Въпреки че седмицата не започва прекалено романтично за вас предвид празника на влюбените, вие ще бъдете удовлетворени от любовта. Хубаво е да знаете, че може да разчитате на любимия човек. Неговата/нейната любов е силна, той/тя излъчва стабилност и именно това ви кара да се чувствате сигурни.

Снимка: istock

Близнаци

Обвързаните представители на зодията ще разширят своите хоризонти и това ще затвърди връзката им. Ще искате да пътувате, някои от вас дори ще реализират желанието си. Това ще ви помогне да преоткриете любимия човек и ще затвърди връзката помежду ви.

Свързани статии

Рак

Ще трябва да вземете някакво важно решение заедно с половинката. Възможно е да е свързано с финанси, някаква инвестиция, но може да се наложи и да подкрепите някого финансово. Каквото и да е, решението ще вземете двамата заедно. Не забравяйте да се отдадете и на романтика.

Коментирай
Здраве и красота