Интимно

Любовен хороскоп за 20-26 февруари 2017-а

За някои разногласия, за други романтика

21.02.2017г. / 15 13ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Лъв

Комуникацията с партньора ви тази седмица ще е забележителна. Меркурий остава във вашия сектор на връзката до събота и ще се свърже благоприятно с няколко планети между понеделник и четвъртък. Заедно с любимия човек ще трябва да вземете жизненоважно решение. Най-хубавото е, че ще разчитате един на друг. Предстои ви една интересна и приятна седмица.

Дева

Ако скоро сте срещнали някого, ще искате той или тя да разкрие пред вас повече интимни подробности. Но за отсрещната страна е все още рано, неудобно ѝ е да се разкрие напълно. Уважавайте желанията на любимия човек и бъдете търпеливи. Ако се намирате в сериозна връзка, с любимия човек ще искате да поставите ново начало в живота си. Мечтайте смело!

 

Снимка: istock

Везни

Нестабилност и влошаване на взаимоотношенията ще бъдат основна част от любовния ви живот през тази седмица. Марс се движи през вашия сектор на връзката и е причина с любимия човек да не се разбирате особено добре.

Това се случва, защото Марс ще бъде в противоречие през тази седмица с други две планети – Плутон и Уран. Затова са възможни гневни изблици, за които ще съжалявате на по-късен етап. Опитайте се да поправите взаимоотношенията с любимия човек преди всичко да е излязло извън контрол.

Скорпион

Тази неделя слънчевото затъмнение ще попадне във вашия сектор на любовта. Това, уважаеми Скорпиони, означава, че ако досега сте били сами в любовта, положителните промени във вашия живот тепърва ще започнат. Възможно е да срещнете някого или вече да сте го намерили. Той или тя ще разкрие много за себе си пред вас, а вие ще останете силно впечатлени.

Коментирай