Интимно

Любовен хороскоп за 20-26 февруари 2017-а

За някои разногласия, за други романтика

21.02.2017г. / 15 13ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Стрелец

Обвързаните Стрелци ще останат разочаровани от любовния си живот. Някаква нестабилност и неоправдаване на очакванията свързани с романтиката ще ви накара да се замислите върху връзката ви. Не забравяйте, че вашето поведение също допринася за събитията, които ви се случват. Бъдете открити пред партньора и не пропускайте комуникацията.

Козирог

Ще усещате някакво вътрешно напрежение, което ще отдели мислите и времето ви от безгрижните романтични лудории с любимия човек. Въпреки това, през цялото време ще имате подкрепата на партньора. Опитайте се поне веднъж да забравите за проблемите и да отделите нужното внимание на любимия човек. Покажете му вашата признателност, направете нещо малко за него, някакъв романтичен жест.

Свързани статии

Водолей

Меркурий ще остане във вашия знак до събота, а от понеделник до четвъртък, ще се свърже благосклонно към няколко други планети. В резултат на това, комуникацията с любимия човек ще върви повече от добре. Ако сте необвързани, използвайте това като предимство и си организирайте първа среща с някой, който е привлякъл вниманието ви.

Риби

Меркурий ще влезе в знака на Риби в събота и ще остане в тази позиция до 13 март. В резултат ще можете по-лесно да изразите желанията си пред половинката. Сега е моментът да планирате ново начало, начинание, в което искате да успеете. Това важи и за любовта.

 

Коментирай