Интимно

Любовен хороскоп за 20-26 февруари 2017-а

За някои разногласия, за други романтика

21.02.2017г. / 15 13ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

За разлика от предходната седмица, в тази ще има повече разногласия в любовните отношения. Много е важно да премисляте действията и думите си, за да не съжалявате на по-късен етап. Какво ви очаква, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

За Овните предстои динамична седмица, в която няма да липсват разногласия с половинката. Опитайте се да разделите личния живот от професионалните си задължения. Проблемите в работата ще се пренесат и във взаимоотношенията с любимия човек. Помислете дали си струва да си изкарвате негодуванието върху партньора.

Телец

Възможно е край вас да има известен хаос, но за щастие това няма да се отрази на връзката ви. Заедно с любимия човек ще успеете да поддържате добра комуникация. Всъщност той или тя ще бъдат вашето спасение в онези моменти, в които се усещате загубени, объркани. В края на седмицата отделете повече време само за вас двамата.

Снимка: istock

Близнаци

Голяма част от Близнаците ще искат да направят промени по отношение на кариерата си. Новото начало е свързано с изпитания, понякога трудности. Макар да виждате промяната като нещо сложно, партньорът ви ще е този, който ще ви напомни колко силно сте искали тази ваша мечта да се сбъдне. Въпреки че сега мислите повече за работа, отделете време и за романтика.

Рак

През тази седмица голяма част от обвързаните Раци ще се чувстват така, сякаш половинката им е най-голямата им пречка за постигането на успех в кариерата в този момент. От решаващо значение е да преодолеете разногласията, запазвайки добрия тон. В противен случай, ако неразбирателството помежду ви продължи, това може да доведе до край на връзката ви.

Коментирай
Свободно време