Интимно

Как най-вълнуващо да стимулирате G-точката

Секс пози за върховен оргазъм

21.02.2017г. / 15 07ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

G-точката не е толкова неоткриваема, колкото си мислите. Тя се намира на едно определено място в предната част на вагината. Вярно е, че се стимулира малко по-трудно, но с малко насоки и старание ще успеете.

С определени секс пози G-точката може да бъде достатъчно добре стимулирана, а крайният резултат от изживяването – незабравим. Някои жени изпитват множествени оргазми след стимулация на G-точката, след които никога повече не желаят да се върнат към добрите стари скучни пози.

Поискайте малко помощ с ръка

Първото нещо, което можете да направите, е да поискате от партньора си да бъде малко по-прецизен. За целта е добре преди това вие да се изследвате със собствените си ръце, за да сте наясно къде точно е вашата гореща точка.

След това насочете партньора си да постави показалеца и средния си пръст навътре във вагината ви. Движението на пръстите, което ще докосне и стимулира G-точката ви наподобява жеста „Ела тук!“ Накарайте партньора си да движи пръстите си по този начин.

Странична поза

Легнете на една страна. Разтворете краката си максимално широко като единият ви крак е във въздуха. Партньорът ви трябва да коленичи и да проникне във вас, съсредоточавайки тласъците си към предната стена на вагината, където е и G-точката.

Свързани статии

Модифицирайте и мисионерската

Тук отново ъгълът на проникване е важен за постигане на ефекта. Поставете под таза си възглавница, която да го повдигне. А за още по-силен ефект качете краката си върху раменете на партньора, докато той прониква във вас. Това ще му даде възможност за доста дълбоко проникване, което ще докосне и заветната точка.

Модифицирайте кучешката поза

Поначало кучешката поза е идеална за достигане до G-точката, само че са ѝ нужни някои корекции. Вместо партньорът ви да бъде точно зад вас е нужно да притисне бедрата си малко по-високо от вашите. Така ъгълът, под който пенисът му ще влезе във вагината ви, ще го доближи до докосване на G-точката.

Коментирай