Интимно

Любовен хороскоп за 27 февруари – 5 март 2017-а

Напрегната любовна седмица

27.02.2017г. / 13 51ч.
Михаела Лазарова
Снимка:istock

Снимка:istock

Предстои една напрегната седмица по отношение на любовта. В сряда Слънцето и Нептун ще се свържат, което ще ви позволи да омекотите острите ъгли в комуникацията с половинката.

Основната причина за нарушенията на любовния климат ще бъде Венера, която ще заеме ретроградна позиция. Ето и всички подробности за това какво ви очаква в любовния ни хороскоп.

Овен

В събота Венера ще заеме ретроградна позиция в знака на Овен и така ще се задържи до 15 април. През този период няма да се усеща нейната сила и ще имате чувството, че сякаш губите баланс във връзката си.

Седмицата е подходяща за изясняване на това, което не ви допада във взаимоотношенията. Имате любовта, която заслужавате, затова се борете за нея.

Телец

Това, което ви плаши най-много в любовта е това да не бъдете пренебрегнати. Венера ще бъде ретроградна и за Телците, което ще се отрази на романтиката в техните взаимоотношения. Страхове, тайни...

Време е да помислите за промените, които искате да направите и да получите отговори на въпросите, които ви вълнуват.

Снимка: istock

Близнаци

Неочаквано развитие в любовния живот на Близнаците ще настъпи в края на седмицата. Това или ще ви изненада, или шокира, а най-вероятно и двете. Възможно е половинката ви да ви окаже своята голяма подкрепа по важен за вас въпрос.

След събота социалният ви живот ще се движи по неравен път, особено що се отнася до романтиката. Добре е с любимия човек да се срещате по-малко с ваши общи приятели. Проблемите може да дойдат точно оттам.

Рак

Това може да не е най-романтичната ви седмица, но тъй като ще бъдете много заети, малко е вероятно да забележите. Това, което няма да ви убегне е, че партньорът ви е по-малко готов да ви окаже своята подкрепа по отношение на кариерата ви. Това само ще компрометира неговата стабилност като половинка.

Коментирай