Интимно

Любовен хороскоп за 6 – 12 март 2017

Пренареждане в любовта

06.03.2017г. / 08 58ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Началото на седмицата ще бъде белязано от финансови въпроси за обвързаните представители на зодията. Има възможност да се сбъднат голяма част от мечтите ви, но бъдете много внимателни с доходите си.

Възможно е някой от вас да получи тласък в кариерата и това да донесе още повече положителни емоции във връзката ви.

Дева

Разговор с половинката може да се окаже решаващ за подобряване на взаимоотношенията ви. Друга възможност е да проведете разговор относно плановете ви за дете. В неделя пълнолунието ще ви накара да бъдете по-емоционално отворени и ще сте готови да споделяте много с любимия човек.

Снимка: istock

Везни

Обвързаните Везни ще полагат усилия да подобрят качеството на връзката си и взаимното удовлетворение. В събота Венера ще заеме ретроградна позиция в сектора на отношенията ви. Това ще даде тласък на романтиката. Марс също ще ви окаже своята подкрепа и ще повиши мотивацията ви за промяна в положителна посока.

Скорпион

Ако се намирате в сериозна връзка, вие и половинката ви отново ще започнете да се оценявате един друг и най-вече усилията, които полагате за вашето партньорство. И двамата сте мотивирани да комуникирате на едно друго ниво и да избягвате разногласията. Въпреки това споделете желанията и очакванията си. Разпределете задълженията си поравно, така че да има баланс.

Коментирай