Интимно

Моментите, в които последното, което искате е секс

Когато децата се появят и погълнат целия ви свят

04.03.2017г. / 11 05ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Хора сме, работим, изморяваме се, поемаме редица ангажименти, отглеждаме деца. Всичко това ни изтощава невероятно много. Когато сме в подобно състояние последното, което ни се прави е секс. Е, и в някои други случаи, разбира се.

Когато вече имате деца, цялото изтощение на света, което ви се е стоварвало преди, сега е стократно умножено. Ето защо сексът минава на втори план, даже на трети.

Когато имате деца, сякаш целият свят ви пречи да правите секс. В кои моменти последното, което може да ви се случи е да правите секс?

1. Вече е късно, изморени сте и предпочитате да гледате любимия сериал на дивана, вместо да се впускате в любовни игри.

2. Всъщност сте били в настроение допреди малко, но детето изведнъж е ревнало и не желае да заспи без вас. Ето, че пак сексът остава на заден план.

3. Сексът си е истински логистичен кошмар. Трябва да сложите децата да спят в другата стая, да се преместите достатъчно далече, за да не ви чуят. Ако всичко мине по план, евентуално ще разполагате с десетина минути интимно време.

4. Тъкмо сте се разгорещили, вече сте в спалнята и внезапно осъзнавате, че под завивките ви е заспало едното ви дете. Добре, че сте го забелязали, защото можете да се проснете с всичка сила върху него!

Снимка: iStock

5. Изобщо, струва ви се невъзможно да легнете дори за 1 минута и да не заспите моментално.

6. Обещали сте да направите кексчета за детето си за закуска, прибирате се от работа тепърва, а вече е почти полунощ. Какъв ти секс?!

7. Болни сте, защото децата ви също са болни отново... за пореден път този сезон. Последното, което ви се прави, е секс.

8. Тъкмо сте преминали през любовната игра и ще преминавате към същинската част, когато изведнъж чувате детско гласче да ви вика откъм вратата. Обръщате се и виждате облещените в изумление детски очички, които ви питат защо сте голи.

9. Нито един от двама ви не е имал време да си вземе душ покрай децата.

10. Заспали сте преди да си помислите за секс, камо ли да си припомните какво беше това.

Коментирай