Интимно

Любовен хороскоп за 13 – 19 март 2017

Венера все още е ретроградна

13.03.2017г. / 12 06ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Възможно е с половинката да преминавате през труден период. Семейните задължения, работата ще са главните виновници за липсата на романтика. Интимните моменти също ще се случват по-рядко. Ако се намирате в неангажираща сексуална връзка, ще се замислите върху това дали различията между вас не са повече от споделените интереси.

Дева

Пари или семейни проблеми биха могли да попречат на романтиката и щастието ви. Пред вас и половинката ви ще се появяват някой житейски разочарования. Може да избягате в различни посоки или да се хванете за ръце и да преминете заедно през калта. Заедно ще успеете да намерите по-лесно решения. Дори и на пръв поглед неразрешимите ситуации биха могли да бъдат по-поносими, ако сте заедно.

Снимка: istock

Везни

Обвързаните представители на зодията ще имат голям напредък в отношенията с любимия човек. Меркурий ще се движи във вашия 7-и дом за ангажираността, което ще помогне да комуникирате значително по-добре с партньора. Ще засегнете тези въпроси, които в миналото сте премълчали. Не крийте нищо един от друг, накрая ще се почувствате много по-леко, без тежест за неизказани думи.

Скорпион

Ако се намирате във финансово затруднение ще ви бъде трудно да се насладите на среща с нова любов или някой, който е привлякъл вниманието ви. Не се притеснявайте – това е само временно!

Опитайте се да бъдете по-креативни, без да се налага да харчите много от бюджета си. Крайният резултат може да се окаже впечатляващ и да прекарате добре.

Коментирай