Интимно

Какво обичат мъжете в различните секс пози?

Очарованието в различните секс пози

11.03.2017г. / 13 58ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Мъжете обичат секса, това е безспорен факт. Но има определени неща в отделните секс пози, заради които някои мъже ги предпочитат. Кои са те?

Мисионерска

Мъжете обичат мисионерската, защото могат да ви гледат в очите. За мъжете зрителният контакт е особено важен, когато обичат жената, с която са. Те харесват да гледат нейните реакции, когато ѝ доставят удоволствие. Освен това мисионерската предполага повече натиск, повече допир към тялото на жената, което възбужда още повече мъжа.

Каубойка

Когато жената е отгоре, мъжът има пълна видимост към женските ѝ прелести. Гледката повишава градуса на възбудата, а да гледа как гърдите на любимата му се поклащат за един мъж е повече от прелъстяващо.

Кучешката

Кучешката поза дава на мъжа власт, контрол, събужда първични инстинкти у него, които го карат да се чувства истински господар.

Стимулация с ръка

Няма мъж, който да не обича да си помага в любовната игра с ръка. За мъжете това е символ на контрол. Галенето на интимните части с ръка помага на мъжете да удължат предварителната любовна игра, но и да си помогнат, когато искат да ви доведат до оргазъм.

Обратна ездачка

Забавната модификация на кучешката поза дава възможност на мъжете да се насладят на задните ви части, да си поиграят с дупето, гърба и гърдите ви. Мъжете обожават да легнат, да се наслаждават на гледки и ръцете им да са свободни да правят разни неща.

Поза 69

Удвояването на удоволствието от оралните ласки и едновременното им случване е любимо на мъжете, защото така по-скоро се стига до същинската част от сексуалната игра. Редуването на партньорите при даряването с орални ласки понякога може да понижи градуса на възбудата, докато едновременното им практикуване за някои е особено секси и ускорява достигането до оргазъм.

Кунилингус

Някои мъже си падат по кунилингуса повече, отколкото по поза 69, защото им дава време да успокоят малко възбудата си, особено ако са на път да свършат скоро. Много мъже се притесняват от това, че няма да се представят добре по време на акта, затова обичат да удължават женското удоволствие, пазейки сили за после. Освен това кунилингусът се харесва на мнозина, защото дава възможност за пълен контрол на екстаза на женското тяло.

Секс в изправена поза

Тази поза е особено възбуждаща, но и изисква повече мъжка сила, защото той трябва да ви придържа през цялото време като едновременно поддържа темпото. Мъжете харесват това предизвикателство и с удоволствие го предприемат.

Снимки: iStock

Коментирай