Интимно

Любовен хороскоп за 3 – 9 април 2017

Сексуално разочарование за Лъвовете

03.04.2017г. / 14 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Ако сте обвързани, ще имате усещането, че половинката ви се опитва да използва секса и парите като някакъв вид оръжие. В случай, че има ситуация, която ви кара да се чувствате използвани или манипулирани, не забравяйте да говорите за себе си, за чувствата и усещанията си. Ако вие сте тези, които се опитвате да купите нечия любов, помислете отново. Това не е любов, а контрол.

Козирог

Обвързаните Козирози и техните половинки ще искат да обсъдят важни теми. Може би има някаква дълбока тайна между вас и смятате, че ако я разкриете това ще застраши стабилността на връзката ви. Възможно е да имате и страхове относно вашето общо бъдеще и чувствата на половинката към вас. Отложете важните разговори тази седмица, но не нарушавайте комуникацията помежду ви.

Водолей

От тази седмица Меркурий ще заема ретроградна позиция във вашия сектор на любовта и така ще се задържи до 3 май. В резултат на това, за вас и половинката ви има вероятност да преминете през няколко премеждия. Без значение дали проблемът е лесен или по-труден за разрешаване, ще ви бъде трудно да постигнете съгласие.

Свързани статии

Моментът не е подходящ за начинания свързани с недвижимо имущество, подписване на договори. Ако се намирате в неангажираща сексуална връзка, може би ще обсъдите варианта за нещо по-сериозно, като съвместно съжителство.

Риби

Сега, когато Венера е ретроградна в знака Риби, е време да излезете от това състояние и да поемете сериозно в ръцете си любовния ви живот. Спрете с мечтите и погледнете реално всички проблеми.

Ако продължавате да ги неглижирате, връзката ви може да се разпадне. За щастие ще бъдете в състояние да се справите със ситуацията.

Коментирай