Интимно

Любовен хороскоп за 3 – 9 април 2017

Сексуално разочарование за Лъвовете

03.04.2017г. / 14 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Планетата на любовта – Венера, все още е ретроградна и тази седмица ще се изпречи пред Сатурн.

Това ще подложи на изпитание любовта ни. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Тази седмица може да се окаже проблематична за любовта. Ако се намирате във връзка ще има неща, които ще премълчите и няма да споделите на половинката си. Това единствено ще доведе до по-голямо безпокойство за вас. Въпреки тази седмица да не е най-подходяща за важни разговори с половинката ви, обмислете след това кога да изчистите различията в нагласите ви.

Телец

По отношение на любовта разочаровани ще се почувстват и Телците, особено ако очаквате някаква подкрепа от страна на половинката си. Възможно е той или тя да не приветства вашите стремежи. Това ще ви обърка и накара да се замислите дали да не се откажете. Не прибързвайте с вземането на решения и не отлагайте разговорите с любимия човек.

Снимка: istock

Близнаци

Близнаците ще трябва да бъдат изключително внимателни по отношение на любовта и приятелския си кръг. Възможно е да се появи някой, който да се опита да наруши хармонията между вас и половинката. Не се поддавайте на манипулации. Случката може да ви накара да се отдръпнете от това приятелство в името на любовта.

Рак

Някакви служебни недоразумения е възможно да препречат пътя на Раците. Те ще потърсят подкрепата на половинката си, но дали ще я получат? За съжаление той или тя може да демонстрират, че не са съгласни с вашата позиция. Също така може да останете с усещането, че половинката ви не помага в домашните задължения.

Коментирай
Здраве и красота