Интимно

Любовен хороскоп за 10 – 16 април 2017

Раздвижване в любовта

10.04.2017г. / 16 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Лъв

През тази седмица обвързаните Лъвове ще вземат важни решения по отношение на любовта. Във вторник пълнолунието ще окаже съществена роля в подобряване на комуникацията с половинката. Партньорството ви ще се задълбочи. Има светлина в тунела, затова положете малко усилия, за да достигнете до нея.

Дева

Ако сте изпитвали някаква несигурност по отношение на връзката ви, то тя ще изчезне. В събота преминава ретроградната позиция на Венера. През последните няколко седмици е имало трудности между вас и половинката по отношение на финансите и интимността. Със сигурност ще усетите преминаването на ретроградното влияние на планетата на любовта. Ще имате яснота какво искате да получите от връзката ви.

Снимка: Istock

Везни

Някои от представителите на зодията най-вероятно са попаднали в капана на офис романтиката. Пазете се от клюките. За други предстоят промени във връзката, които ще я направят по-здрава. С половинката ви ще осъзнаете колко далече сте стигнали във взаимоотношенията си.

Скорпион

Положителни събития по отношение на любовта ще настъпят и за Скорпионите. Възможно е стара любов да напомни за себе си и да попаднете в любовен триъгълник, най-малкото на емоционално ниво. Някои от вас ще обсъдят с половинката си идеята за бебе. Няма да бъдете в състояние да скриете своите емоции от половинката, затова споделете това, което мислите и чувствате.

Коментирай