Интимно

Любовен хороскоп за 10 – 16 април 2017

Раздвижване в любовта

10.04.2017г. / 16 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Стрелец

През тази седмица ще имате повече възможност да споделяте с любимия човек. Ще се чувствате задоволени по всякакъв начин. Тези от вас, които търсят своята половинка имат голям потенциал нова любов да влезе в живота им. Бъдете отворени.

Козирог

По-добра ще е комуникацията и за обвързаните Козирози с техните любими. Най-накрая вашата половинка ще разбере вашите вдъхновени мисли или мечти и ще ви окаже своята подкрепа. След събота, ако сте необвързани ще получите зелена светлина в любовта. Ще имате повече възможности за нови контакти, а ако вече сте се запознали с някого, химията между вас ще е осезаема.

Снимка: Istock

Водолей

Тези от вас, на които им предстои пътуване в чужбина имат шанс да срещнат някого, към когото веднага да почувстват любовно привличане. Други представители на зодията може би ще бъдат изправени пред край на връзка или брак. Така или иначе накрая ще се почувствате облекчени, че всичко е свършило.

Риби

Венера ви изправи пред изпитания в любовта през последните седмици. Сега ще трябва да положите усилия във връзката си, за да балансирате любовния климат, а може би ще решите да търсите нова любов. Всички въпроси свързани с любовта ще ви се изяснят след събота.

 

Коментирай