Интимно

Тези двойки зодии са най-силни в любовта

И трудно биха могли да бъдат разделени

26.04.2017г. / 13 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Когато започваме нова връзка, това което най-често ни вълнува е дали ще си паснем с партньора. Дали ще можем да развием химията помежду си и как малките различия да се превърнат в коз за нашата връзка.

И тук отново се сещаме за зодиите и съвпаденията според зодиакалния знак. Тези две двойки имат необичайни връзки и трудно биха могли да бъдат разделени.

Лъв и Везни

В любовта представителите на зодия Лъв първоначално дават вид на труднодосегаеми, на завоеватели, което често отблъсква техните потенциални партньори. Но когато Лъв срещне представител на зодия Везни, той се държи и чувства по коренно различен начин.

Вместо краткотрайна авантюра Везните ще получат в любовта истински приятел и защитник.

Много бързо могат да забравят за своята егоистична природа и да поставят на преден план нуждите на чаровните Везни.

Лъвовете са сложни като характер, но не се скъпят за луксозни подаръци. От друга страна недоверието и чувството за собственичество на Везните може да действа като бариера във връзката.

Ако двете страни успеят да преодолеят малките си недостатъци, между тях може да има пламенна любов и трудно биха ги разделили.

Дева и Водолей

В тази любовна комбинация Девата е педантичният, който внимателно крои своята стратегия, когато иска да постигне интересите си. Водолеят обикновено бива запленен от духовитостта и остроумието на Девата.

Свързани статии

Това е една много необичайна комбинация, но връзката между тях е възможна и в повечето случаи се оказва перфектна.

Представителите на зодия Водолей са мечтатели, а Девите са по-практични. По този начин те се допълват взаимно. Единственото нещо, което може да се окаже причина за разпадане на връзката е желанието на Девите да водят скучни и изтощителни разговори. Въпреки това, дори и да има прекъсване от няколко седмици или месеци, отново биха могли да разпалят любовта помежду си.

 

Коментирай