Интимно

Любовен хороскоп за 1 – 7 май 2017

Очаква ни повече романтика

01.05.2017г. / 15 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Стрелец

Възможно е да се почувствате объркани по отношение на любовта. Тази седмица Меркурий ще премине директно във вашия сектор на романтиката, което ще ви накара да помислите още веднъж върху любовния ви живот.

Ако се чудите дали да дадете на някого втори шанс, сега ще получите и нужния отговор. Възможно е да се запознаете с някого и да останете разочаровани. Бъдете предпазливи.

Козирог

Романтиката и добрата комуникация с половинката ще бъдат водещи тази седмица в любовния ви живот. Ще ви бъде по-лесно да изразите любовта си един към друг. Помислете за някакъв романтичен жест, нещо, което не сте правили един за друг до този момент. И двамата имате нужда от любов, за да се почувствате наистина изпълнени и вдъхновени. За щастие ще получите това, което искате.

Водолей

Удовлетворение в любовния живот ще получат и представителите на зодия Водолей. Във вторник и сряда Луната ще обиколи вашия сектор на партньорствата. В резултат на това ще се повиши и романтиката помежду ви, ще правите повече мили жестове един към друг.

Седмицата е подходяща да се отдадете на време само за вас двамата. Помислете за романтично пътуване.

Риби

Предстои седмица на любовно вдъхновение, по-добра комуникация, което ще се отрази положително на връзката ви. Опитайте се деликатно да балансирате отношенията помежду ви. Не крийте емоциите и чувствата си, говорете за себе си и търсете същото в половинката.

 

Коментирай