Интимно

4 причини да се срещате с двама мъже едновременно

Без притеснения в името на правилния избор за щастие!

04.05.2017г. / 11 22ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стереотипите, които обществото налага ни пречат да освободим мисълта си. Пречат ни да избираме щастието си и да преценяваме с кого да споделим живота си.

Понякога едновременно пред нас се появяват възможности да се срещаме с повече от един мъж, но стереотипите за моногамия ни пречат да си позволим да направим избора си, едновременно срещайки се с двамата.

Не можете да прецените? Чудите се как да направите правилния избор за щастието си като се откажете от единия мъж без да сте се срещали известно време с него? Спрете да се чудите!

Ето няколко причини да не ви пука, че се срещате с повече от един мъж едновременно в името на правилния избор за щастие!

Това ви позволява да сравнявате качествата им и да изберете по-добрия

Понякога мъжете се появяват последователно в живота ни, но в много случаи е възможно да се появят и едновременно. Тогава не изпитвайте съмнения и угризения, ако решите да се срещате и с двамата. Само така ще направите най-добрия избор за себе си и своето бъдеще.

Това подсилва самочувствието ви и ви кара да се чувствате харесвана

Няма жена, която да не иска да бъде харесвана. Когато вниманието на повече от един мъж едновременно е насочено към вас, това няма как да не се отрази на самочувствието ви. Направо ще летите от щастие, когато два или повече чифта мъжки очи са вперени във вас.

Това ви помага да предотвратите емоционално и интимно обвързване с грешния човек

Няколко срещи ще са ви достатъчни да прецените дали си струва да продължавате с единия мъж или да се откажете от него. Внимавайте само да не се влюбите прекалено бързо, още повече и в двамата едновременно! Това ще обърка тотално картинката. Помнете, че правите тази малка комбинация от двама мъже в името на щастието си, а не просто за да ги въртите на малкия си пръст.

Внимавайте, защото лесно могат да ви усетят

Мъжете не са глупави. Те лесно могат да се усетят, че има друг мъж, който ангажира съзнанието ви. Ако стане така, че да узнаят за пъкления ви план, не се стряскайте! В такива случаи има два типа мъже – такива, които веднага се отказват и такива, които са готови да се борят за вашето внимание и избор. Така ще прецените кой от двамата е готов да активира мъжката си природа на завоевател и да се бори за вас.

Коментирай
2 rate up comment 2 rate down comment
Пес ( преди 6 години )
Така е в природата.Те са женските кучета, ние пък сме мъжките.Даденост.Много е просто.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
13 rate up comment 1 rate down comment
Петър ( преди 6 години )
Tова е просто гнусно, честно. Все пак, благодаря, че помагате, усилено, на пордастващите к****. :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар