Интимно

Топ 5 най-мразени секс пози

Те са и едни от най-често практикуваните

05.05.2017г. / 12 51ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Всеки има своите предпочитания към секс позите. Както някои са ни любими, така други се оказват мразени от повечето жени.

Според проучване на списание Women's Health едни от най-често практикуваните секс пози се оказват и най-омразните за сексуалните партньори. Проучването обхваща 1200 жени и има за цел да проучи кои са най-непредпочитаните секс пози сред тях.

И така, кои са позите, които най-малко доставят удоволствие на дамите, според изследването?

Кучешката

На мъжете тя е много любима, но на жените не. Оказва се, че за много жени тя е болезнена и психически неособено приятна. Кучешката поза не е от най-интимния тип секс пози, а това също не се харесва на жените.

Ездачката

Една от най-често практикуваните секс пози – ездачката, се оказва неодобрявана от жените. Мъжете я обожават, защото пред очите им се разкрива невероятната гледка на поклащащи се гърди, но жените не получават чак такова удоволствие, каквото мъжете.

Резултатите показват, че допълнителен фактор за неодобрението към тази секс поза е притеснението на повечето жени от собственото им тяло.


Обратна ездачка

Тази поза е номер три в класацията за най-мразени пози от жените, защото всичко, което се изпълнява на обратно е чисто и просто неудобно и трудно. Не стига, че много жени не могат да се справят особено добре с „ездачката“, та трябва да се мъчат и с нея, само че наопаки.

Свързани статии

Мисионерската

Повечето жени я определят като скучна и незадоволяваща. Ако правите секс в мисионерската поза всеки път, то не се чудете защо либидото ви е спаднало драстично.

Въпреки че според други изследвания жените достигат най-върховните си оргазми в мисионерска поза, все пак тя остава една от определяните като най-скучни.

69

Изглежда страхотно и двамата да получите онова, от което имате нужда, но много голям процент от жените признават, че предпочитат да получават и дават ласки последователно, за да могат да се насладят на специалното време, отделено за тях от партньорите им.

Снимка: iStock

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Аз ( преди 6 години )
Аз ли съм сбъркана или... Сред любимите са ми :D Е, за 69 донякъде са прави всъщност. Предпочитам да се насладя, ама ... Що пък не от време на време
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 1 rate down comment
Напълно Задоволен ( преди 6 години )
Какви са тези простотии и лъжи? Моята жена много харесва тези пози и сама си ги иска. Може би с изключение на обратна ездачка и 69 донякъде (понеже жените предпочитат класически твърд ... пред разни френски работи.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар