Интимно

Как да докосвате вагината й

Следете емоциите на половинката си

19.05.2017г. / 14 43ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Често попадаме на информация за това как можем да имаме по-добри взаимоотношения с половинката, по-добър секс, по-добър оргазъм. Тогава се питаме и каква е тайната и има ли такава. Да, тя се крие в спалнята на всяка двойка, в умението да комуникираме и споделяме своите тайни сексуални желания.

Докосването на женското тяло крие редица тайни. Днес разкриваме някои от тях, които са свързани с докосването на вагината или казано накратко – как да стимулирате максимално партньорката си.

Големите срамни устни

Нейните външни срамни устни са тези, които са покрити с окосмяване. Добре оформената интимна прическа е възбуждаща за повечето мъже. Големите срамни устни не са покрити с толкова много нервни окончания, Но това не означава, че не са чувствителни на допир. Може да ги масажирате с помощта на палеца и показалеца си, леко да подръпнете интимното окосмяване, но само ако тя ви покаже, че това ѝ е приятно.

Малките срамни устни

Те са по-нежното място, на което няма окосмяване. Кожата е по-фина, мокра и е важно да бъдете нежни. Докосвайте с върха на пръстите си, галете, не бързайте с движенията. Разбира се стимулирането им може да стане и с устни, език, секс играчка.

Важно е да следвате емоциите на партньорката ви, защото те ще ви покажат най-добре какво я възбужда.

Вагиналният отвор

Това е мястото, където се случва проникването по време на полов акт, както и мястото, което силно се навлажнява при възбуда. По-голяма част от нервните окончания се намират във вагиналния канал.

Ето защо лека игра с върха на пръста около вагиналния отвор или нежно проникване с пръст или секс играчка, ще накара половинката ви да се почувства чудесно.

Нейният клитор

Клиторът може би е най-чувствителната част от женската анатомия. Малък, но изграден от хиляди нервни окончания. Повечето жени се нуждаят от директно стимулиране на клитора, за да достигнат до оргазъм.

Бъдете много нежни с него. Не го хапете, не го теглете, не го натискайте. Започнете бавно и нежно, за останалото половинката ви ще ви насочи.

Експериментирайте с движенията

Всяко женско тяло реагира на сексуалната игра по различен начин. Не може при всяка партньорка да имате един и същи подход. Дайте ѝ няколко възможности на докосване и стимулиране. Не се срамувайте да я попитате какво ѝ харесва най-много, как ѝ харесва.

Свързани статии

Тя ще ви насочи, но най-важното е да изучите нейното тяло, скритите му ерогенни зони.

Нека тя да ви каже кога да спрете

На жените са им необходими средно около 20 минути стимулация, за да достигнат до оргазъм. Едно от най-хубавите неща, които може да направите е да ѝ кажете, че ще продължавате да я докосвате, докато ѝ е приятно.

Това не означава, че трябва да забързате нещата, само и само тя да достигне до оргазъм. Фокусирайте се върху това да я накарате да се чувства добре.

Снимка: Istock

Коментирай