Интимно

Любовен хороскоп за 29 май – 4 юни 2017

Очакват ни повече любовни страсти

29.05.2017г. / 13 49ч.
Михаела Лазарова
Снимка: unsplash.com

Снимка: unsplash.com

Лъв

Ще се насладите на перфектната комбинация от романтична стабилност и вълнения тази седмица. Венера, планетата на любовта, ще направи великолепни връзки както със Сатурн, така и с Уран.

Това ще ви изведе от зоната ви на комфорт и ще ви помогне да се свържете още повече с любимия човек. Планирайте вашата лятна ваканция или кратко романтично пътуване.

Дева

През тази седмица ще внесете повече разнообразие в любовния ви живот. Венера се движи през вашия осми дом, който е част от вашата графика, свързана със съвместни финанси, но и дълбоки, емоционални и сексуални отношения.

Венера ще бъде допълнително стимулирана в събота благодарение на връзката й с Уран, планетата на нетрадиционното вълнение. С любимия човек може да се отдадете на най-дълбоките си желания.

5 вида флирт

Везни

Ще откриете начин да предадете своите идеи на половинката си. Той или тя със сигурност ще преоткрие друга ваша страна, ще забележи капацитета ви. Като цяло седмицата ще премине спокойно по отношение на любовта. В почивните дни ви очакват изненади.

Скорпион

Разочарование може да настъпи в любовта за обвързаните скорпиони. То ще бъде породено от разногласия, свързани с финанси. Вашата половинка може да иска да направи инвестиция, за която вие ще изкажете вашето несъгласие.

Най-добре е да не взимате финансовите решения заедно или поне не в този момент. Фокусирайте се върху нови възможности за приходи.

Коментирай